MiedzianeJaja Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Warto to dokładać jak się już doszło do kordonu ? Pykałem sobie z nudów w TS2 i nie wiem czy opłaca się zaczynać jeszcze raz. Jakby były jakieś mocne nowe akcje w elektrowni czy na bagnach to może bym się zdecydował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 A kto to wie :) Ja doszedłem na razie do Prypeci i było jedno nowe zadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Jakieś ciekawe ? Akcja, wyprute flaki, krwawy pot i łzy ? Czy tylko zwykłe przynieś podaj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Na razie to "idź i pogadaj" ale zapowiada się, że to zadanie rozwinie się w jakieś mordobicie. Przyszłościowe, znaczy się :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Mówisz ? No to jak wrócę do chaty to zaczne jeszcze raz. Klimaty elektrowni dobrze robią na moje skołatane nerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Po ukończeniu moda muszę powiedzieć, że specjalnie nie ma różnic fabularnych. Dodano kilka nowych zadań, kolejny raz zmieniono lokalizacje kilku przedmiotów questowych, dodano kilka nowych mutantów, nieznacznie zmieniono zakończenie. Ale to ciągle te same TŚ2. Jeśli za kimś chodzi chętka by jeszcze raz przejść tego moda lub gra pierwszy raz, to jak najbardziej polecam update final. Ale kto już grał to niech się nie spodziewa wodotrysków i fanfar :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi