korn06 Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Chcę się tylko upewnić- czy ten minifix 0.2 (z pierwszej wersji TŚ2) jest już zawarty w 'ТТ2_Final'? Dziwne, że niektóre sejwy , wczytują mi się bardzo długo, a inne normalnie, jak testowałem ruską wersję wszystko było ok. Czemu trzeba usunąć 'weapons'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Odpowiem po RUS ze strony moda: Co do starego Fixa do TT2: Фикс для ТТ2 включен в Апдейт. Trzeba usunąć, bo tak nakazują zrobić twórcy moda (punkt g): Порядок установки ТТ2 и Апдейта: а) Удаляем полностью Сталкер. Все файлы, включая папку с сэйвами и файлом настроек user.ltx (важно). б) Устанавливаем заново ТЧ + патч 1.0004. в) Устанавливаем ТТ2. г) Удаляем папку weapons (путь:gamedataconfig). д) Устанавливаем Апдейт_ТТ2. Co do sejwów to nie wiem - ja zrobiłem dokładnie wg instrukcji instalacji i u mnie wszystko jak na razie gra i buczy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi