Jump to content

Instrukcja do minigana, amulet Drakon, przewodniki

Recommended Posts

Nie mogę znaleźć amuletu Drakon na MW- pewnie wpadł w tekstury- nie wiecie jak dopisać go jako nagrode za zlecenie np Dzika.

Gdzie są instrukcje do miniguna :

w lab X18 ; Agropromie, Kordonie, lab X16

Lokalizacje dwóch chyba znam powiedzieć ci? LD

• 2 months later...
  • 3 months later...

Sęk w tym że tam nie ma plecaka. Sprawdzałem pod obiema wieżami, patrzyłem czy nie jest niewidzialny albo lewitujący... Oczywiście sprawdzałem kilkukrotnie, przy różnych wizytach na Kordonie.

Edited by Liar

• 1 year later...

wiem że może tam leżeć bo było to w poradniku ale w ts2 jest tak że miejsc spawnu jest kilka dla przedmiotów kwestowych i dlatego pytam się o wszystkie możliwe miejsca spawnu tego amuletu. Znalazłem tyle że może być w miejscu przy ognisku, w którejś z piwnic ale wszystko sprawdzałem. Nie mam pojęcia gdzie jeszcze szukać bo jak napisałem wcześniej przeczesałem wszystkie dachy i poddasza, wszystkie domy, zaglądając nawet do piecy, przeglądałem kosze. Może coś przeoczyłem. Może leży w jakimś zakamarku. Nie wiem dlatego pytam o dokładne instrukcje bo może komuś się zespawnował tam gdzie mnie.

• 4 months later...

Witam. Proszę o podpowiedź - amulet w X-16. Nie ma go za drzwiami , w pobliżu, gdzie leżał zabity Duch, na początku tunelu, po zeskoku z X-16. Szukałem parę razy, wczytywałem od nowa grę - przed wejściem do labu i nic. Proszę o podpowiedź. pamiętam, że w TŚ 2 amulet był na początku tunelu. Żadne miejsce z poradnika oraz z poprzednich podpowiedzi się nie sprawdziły.

W moim przypadku amulet leżał po prawej stronie dziury, w pomieszczeniu gdzie leżał Duch, przy cylindrycznym pojemniku.Trzeba dokładnie omiatać grawikarabinem.