LordDino Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Ja mówiłem o tym co widziałem jak coś było poza konkursem to już niestety nie wpłynę jak mam zgadywać jak ich nie widziałem. Myślałem, że pomogłem, a jak nie to trudno. Ja nie wyrobie mam już tyle artów w teksturach, że się w pale nie mieści. Jest jakaś opcja wyciągnięcia artów z np. ziemi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Też zauważyłem, że wciąga je pod tekstury- próbowałem granatów, wczytywania sejwów i nic nie pomogło. Ale w jednym miejscu- w Czerwonym Lesie na Radarze na zachód od helikoptera jest dobre miejsce do przeprowadzania transmutacji- wszystkie anomalie w jednym miejscu. Stworzyłem tam kilkadziesiąt artefaktów i tylko jeden wpadł pod teksturę. Przed rozpoczęciem transmutacji warto zrobić sejwa, można jeszcze gdzieś w plikach usunąć, przerwy między możliwościa snu- bo to naprawdę niepotrzebne i przeszkadza w grze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted April 5, 2012 Author Report Share Posted April 5, 2012 To też racja czekasz 10 bądź 12 godzin, a potem wyskakuje koci łeb normalne porażka, jak by była taka opcja to bym ją sobie zarzucił. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 To że wyskoczy Koci łeb to mniejszy problem- nawet ciekawe utrudnienie, gorzej jak się zapadnie pod ziemie. Na pewno da się wyłączyć przerwy między snem, ale jeszcze nie wiem gdzie tego szukać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted April 5, 2012 Author Report Share Posted April 5, 2012 Może i masz racje ale policzyłem mam w ziemi 9 artów i to nie 1 sort tylko już kolejnych transmutacji och nerw bierze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts