Revan Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zawsze można poszukać na GSC tam mają zangielszczenie najnowszego BRAZa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majber Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 JEST dzięki wielkie .Teraz tylko czekać na najnowszą wersje zangielszczenia (1.7) I żeby zangielszczenie było działające pod SGM + brąz a nie oddzielnie, bo z tego co narazie widzę to nasz rodak lukass zrobił takie pod wersje SGM 1.6, ale już nie robi dalej, bo się znudził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majber Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 BRAZ 1.6.1 ZANGIELSZCZENIE braz SGM 1.6 zangielszczenie POKOMBINUJE jak zrobić żeby zangielszczyć jak najwięcej na ostatnich wersjach SGM + Braz, jak ktoś się tym już bawił niech napisze. Zainstalowałem, zangielszczyłem (SGM a na to Braz) i niby chodzi mimo że na forum GSC pisali, że to niemożliwe i że dużo rzeczy zostało do przetłumaczenia (z 1.6 do 1.7). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTRR131 Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Niedawno gralem w moda' krew i kule 'ale podobno jest dobry mod ktory ma w tytule' zona sex 'icos tam,nie jestem pewny,cz ktos cos wie o tym modzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Dla tych co chcą zagrać w Sigerous mod po angielsku: Wersja 1.6 Wersja 1.7 Jeszcze nie próbowałem, więc nie wiem jak to "w praniu" wychodzi. Po prostu znalazłem po dość długich poszukiwaniach. Ponieważ link do +fix rev8 do BRAZa nie działa wrzuciłem poniżej link do +fix v9 Fix v9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi