jalkavaki Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Śmigam na razie w wersję 1.6 Ma ktoś pojęcie jak przyłączyć się do Monolitu? Teczkę oddałem, misję w księgarni wykonałem, a strażnik dalej nie chce mnie puścić do dowódcy. O co kaman? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Śmigam na razie w wersję 1.6 Ma ktoś pojęcie jak przyłączyć się do Monolitu? Teczkę oddałem, misję w księgarni wykonałem, a strażnik dalej nie chce mnie puścić do dowódcy. O co kaman? Coś takiego było , ale nie pamietam za dobrze jak to rozwiązałem.Albo poszłem do bazy Monolitu zaraz po misji w szpitalu , czyli jak tylko gra mnie uwolniła , albo trzeba było znaleść do dowódcy jakies inne wejście , ale chyba to pierwsze.Pamietam że biegałem po tej bazie ze dwie godziny i w końcu chyba wczytałem sejwa od wejscia na lokację.Czyli spróbuj tak misja w szpitalu , znajdujesz gaussa i nie wracasz do pralni tylko idziesz do bazy Monolitu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jalkavaki Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udało się otrzymać osiągnięcie Dyplomata I pytanie moje. Co daje konkretnego to, że wykupię kontrakt z jakąś frakcją? Wersja 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 W wersji 1.7 osiągnięcie to zostało "wycięte" z gry. Podczas porównywania plików 1.6 i 1.7 wyraźnie to widać. Jeżeli coś mogło pozostać, to (o ile dobrze pamiętam) był DYPLOMATA w podstawce za pokojowe rozwiązanie długu Vano, ale bardzo w to wątpię Podmiana plików jest na tyle istotna, że raczej to osiągnięcie nie pojawi sie w SGM 1.7. Może dlatego wycieli, że nic nie dawało konkretnego ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 O ile pamietam to te osiągniecie było po to że we freplayu mogłes negocjować między frakcjami.Nie próbowałem się przyznam pękłem przy zadaniu zabij 400 zombi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 W SGM 1.7 ,w trakcie jak tłumaczyłem, na pewno osiągnięcie DYPLOMATA wyświetlało mi w programie do porównywania zawartości plików jako niezgodność wersji i sam własnoręcznie usuwałem linijki kodu z nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 W SGM 1.7 ,w trakcie jak tłumaczyłem, na pewno osiągnięcie DYPLOMATA wyświetlało mi w programie do porównywania zawartości plików jako niezgodność wersji i sam własnoręcznie usuwałem linijki kodu z nim. Yurek ,niedopatrzenie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 W SGM 1.6 otrzymywało sie DYPLOMATĘ za zupełnie coś innego niż w podstawowej wersji CoP (poza tym dopiero w tzw freeplayu). Ponieważ zostało to wykasowane w wersji 1.7, gra przyznaje DYPLOMATĘ zgodnie z zasadami podstawowej wersji Zewu Prypeci (czyli bodajże za pokojowe załatwienie długo Vano) Nie jest to więc niedopatrzenie, a potwierdzenie że wszystko OK i pliki podstawki i moda współpracują ze sobą - a o to przecież chodzi Z drugiej strony sam byłem ciekaw i nie do końca pewien, czy w tym momencie nie będzie FATAL ERROR, ale skoro zrobiłeś z tego screena to znaczy, że sie nie posypało EDIT: Ważna informacja, którą znalazłem pod linkiem: http://rutracker.org...c.php?t=2954937 Сборка: Braz 1.6.1. Необходимый патч: 1.6.02. Мод совершенно не совместим с другими глобальными модификациями. Нужна новая игра мод совершенно несовместим с Sigerous Mod 1.7. Jeśli dobrze rozumiem jeszcze rosyjski to ostatnia linijka cytowanego powyżej tekstu wyraźnie podkreśla, że ten mod (BRAZ 1.6.1) jest niekompatybilny z SGM 1.7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi