Jump to content

Winietka (emblemat frakcji w profilu)

metek58

Recommended Posts

Każdy ma ładną winietkę przynależności "partyjnej", która znajduje się pod awatarem użytkownika. Ja mam znak promieniowania, pytam za co? Czyżbym był tak szkodliwy? :thumbsup: Mam prośbę o nadanie mi jakiejś przyzwoitej etykietki, bo sam jej tam nie umieszczę.

@czernobyl, są

Brauje najważniejszych do popis-u

@czernobyl, są ci najważniejsi, tylko kamuflują swój klan pod nazwą ugrupowania "Monolitojaskiniowcy". Toż to ta sama banda, czyż nie? Idą na banzaja po szczeblach kariery, jak fanatycy i po trupach.

Gdyby szukać jakich emblematów brakuje to z samej Soljanki...Myśliwi, Ostatni Dzień..a z innych modów też by się coś znalazło. Tutaj chyba są wszystkie z 3-ch części gry. // A prawdziwe partyjne to forum by popsuły więc nie ma o czym myśleć... :tongue: .

Właściwie to ciężko ocenić z perspektywy naszej sceny politycznej :smile: To zupełnie coś innego. Zobacz. Jeden siedzi stale nadymiony ale podobno coś tam ekipie gotuje i reszta to docenia. Połowa jest napalona jointami dróga połowa robi bóg wie co, ale znowu jak Łukasz na nich naklnie to sie zbieraja do kupy i nawet Powinności nakopią choć nie obejdzie sie bez głupich docinków i narzekania. Kurcze, A może to są Polacy :ohmy: ?

• Positive 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.