Timan Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Witam, mam problem, odstrzeliłem wojskowego przy posterunku na kordonie i znalazłem przy nim minigun ale nie moge go wybrać , po wybraniu na chwile pojawia się w okienku i ponownie wywala go do plecaka , sprawdzałem w pancerzu i bez .Ma ktoś na to jakąś rade ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 By używać tą broń, musisz mieć egzoszkielet. Przynajmniej tak było w innych modach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Potrzebujesz takich zielonych akumulatorów- do kupienia u Sacharowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timan Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Dzięki za odpowiedż ,właśnie akumulatorów nie miałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi