Ganges Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 (edytowane) A co powiecie na tłumaczenie MISERYv2 jak wyjdzie? Ja ewentualnie jak ktoś by mnie naprowadził co gdzie jak to bym sam uciułał trochę... @Agrael 0150 spać byś poszedł! Edit: Będzie czas to tam przetłumaczę te małe w sumie pindryki bo dużo mod nie dodaje. No ale to była 4rta nad ranem... Edytowane 17 Sierpnia 2012 przez Ganges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Według mnie warty przetłumaczenia jest: Build 2571 - Marzec 16, 2006. Z tego co mi wiadomo to prawie cała gra a teksty mogą pokrywać się z tymi z SoCa. @Portals, jak masz, to rzuć linkiem na ten Build 2571, bo nie orientuję się, jak go namierzyć i ocenić jego ewentualny stopień przydatności do polonizacji. Ze wzniesienia dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Ja proponuję coś co dodaje nowe kwesty i lokacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 @Portals, jak masz, to rzuć linkiem na ten Build 2571, bo nie orientuję się, jak go namierzyć i ocenić jego ewentualny stopień przydatności do polonizacji. Ze wzniesienia dzięki. Tutaj wrzuciłem patcha który eliminuję konieczność używania obrazów: http://stalkerteam.pl/topic/2490-build-2571-marzec-16-2006/ http://s.gameru.net/stalker/unknown2.7z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Ja podbijam temat o NLC6, wygląda naprawdę na ciekawy mod http://stalkerteam.pl/forum/119-nlc6-poczatek/ @waler11- pisałeś że zacząłeś prace ze spolszczeniem Kruka, dużo zostało, czy zarzuciłeś prace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Hmm ja zgadzam się z @korn06 by dokończyć spolszczenie tego moda który zapowiada się bardzo ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czujny Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Również prosiłbym o spolszczenie NLC6. Poczytałem co nieco o tym modzie wczoraj i faktycznie wydaje się być tego wart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 A ja myślałem, że jest to niedokończony mod i tu się myliłem. Ja też jestem za spolszczeniem tego moda (NLC6) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Nie myliłeś się. Ten mod jest niedokończony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 To jednak się nie myliłem (dzięki kobal) jeżeli jest niedokończony to i nie ma sensu go spolszczać, bo i po co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Nie całkiem jest tak, jak to pisaliście..to 1 część moda podobnie jak Szrama Cz.1. W NLC6 Początek grało masę ludzi u ruskich, a i nas kilku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Jeden z graczy nagrał chyba całe przejście moda na YT: http://www.youtube.com/channel/UC-cVDrl8gjUe3p10onv5gXA Teraz czekamy na opinie tłumaczy, czy mają czas i chęci zrobić spolszczenie do NLC6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Skoro zaczęto już prace nad spolszczeniem to warto by było je zakończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Odkurzę temat. Jako, że zima za oknem, może warto przyjrzeć się 2 gotowym modom: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Ja od siebie dodam ten: http://stalkerteam.pl/topic/5219-trening-bojowy-ver-200/ . Harcore na maxa. Nowa linia fabularna, równoległa do starej. Jestem po 7 lokacjach i dwa wyloty bez loga - zapełnienie pamięci. Sprzęt z 11 państw, zmienione parametry broni na realne (jak ktoś dostaje w głowę - jest trupem). Masa dodatków z Soli, spawn NPC i ich AI podkręcone na maksa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr12 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 (edytowane) Popieram. Cichego w poście 41. jestem za Przetłumaczeniem .Jest trudny i tak powinno być zero łatwizny. Edytowane 30 Stycznia 2013 przez piotr12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Ja też popieram Cichego i też chętnie bym zagrał, gdyby ktoś przetłumaczył tego moda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr12 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Jest niepowtarzalny w swoim klimacie. Nie jak inne 30 kul i latasz po zonie to jak w realiach.. tu kula i do piachu :devil: Uważaj na nie z przymiotnikami . cichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Trochę odświeżę (odkopię) ;) temat. Może któryś z tłumaczy się skusi.Chętnie zobaczyłbym spolszcznie moda Na przekór śmierci cz. 2 - Życie dzień za dniem.http://stalkerteam.pl/topic/5464-na-przek%C3%B3r-%C5%9Bmierci-cz-2-%C5%BCycie-dzie%C5%84-za-dniem-stary-tytu%C5%82prolog/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Dobra ja zgłaszam do polonizacji tego moda. http://stalkerteam.pl/topic/5264-oblivion-lost-remake-2025/ Pobrałem i działa, klimat całkiem całkiem no ale modziwo jest po rusku a ja nie rozumiem rosyjskiego tak dobrze jak inni pewnie rozumieją. Trikster wcześniej pytał czy jest jakiś plan na tłumaczenie tego moda więc mam nadzieję że rozważycie to. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Litosns pls. ;______; przecie ja go spolszczam :D 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ja proponuję do tłumaczenia mod Stalker CS 'Clear shot' ver 13.0 final według mnie jeden z fajniejszych modów do STALKERA CS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Litosns pls. ;______; przecie ja go spolszczam :DNo właśnie tłumacze mogliby w tym czy innym temacie pisać, że np trwają prace nad tłumaczeniem takiego i takiego moda wtedy nie było by problemów z typowaniem modów. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 (edytowane) Ja natomiast proponuję: S.T.A.L.K.E.R Cień Czarnobyla Wielka Zona. Edytowane 1 Września 2014 przez bolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 W moich marzeniach jest OP-2, ale wiem, że pliki tekstowe to 9,5 Mb :geek: . Może "Człowieczy Los: krok w nieznane"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi