pacjent1972 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Dlaczego jestesmy w frakcji monolit tak krótko....uwalniamy Ducha i kończy sie nasza obecnosc w Monolicie.....albo Monolit albo Tajne Sciezki....nic z tego nie rozumie....porazka ! 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Pacjent...ostatnio " porazka " to twój dyżurrny tekst 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Ten mod to nie Tajne Ścieżki...kolejność chronologiczna to...Zew Monolitu..Tajne Ścieżki..Tajne Ścieżki 2...TS2 + Updata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuzniecow Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Cześć. Słuchajcie mam problem - otóż Salomon każe mi znaleźć 3 kontenery na terenie czarnobyla-2. Dwa z tych pojemników są zaznaczone na mapie ale trzeci nie. Za Chiny nie wiem gdzie jest ten 3-ci. Prosze o pomoc i z góry dziękuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 (edytowane) Wchodź w kolejne teleporty, aż przeniesie cię do trzeciego kontenera, zobacz w poradniku może bedzie zaznaczone. Edytowane 13 Lipca 2012 przez korn06 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuzniecow Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Znalazłem go dzięki za pomoc korn06 :) Pomocników wynagradzam dodałem ci +1 reputacji :thumbsup: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi