pacjent1972 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Wywala mnie bez loga przy pierwszej barierze przy wejsciu na bar...ta na przeciwko przejscia na Roztok (Dzicz)....probowalem wszystkiego.....mial ktos ten problem....prosze o rade i pomoc. Edit: Uuuu....fatalnie...obawiałem sie najgorszego.Sprawdzałem gamedate i ammo,właśnie brak jest tam tej aminicji...kurczak mały !!! Dzieki kobal...będę działał po śniadaniu...Pozdro ! Ponowne dublowanie Junx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zmienisz detale ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Jest log.....obniżenie detali nic nie pomogło.... FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CInifile::r_string [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xrCoreXr_ini.cpp [error]Line : 352 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't find variable box_size in [ammo_7.62x39_fmj] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Brak plików, a raczej jakiejś zmiennej związanej z amunicją 7.62x39. Zapewne jakiś błąd przy ściąganiu lub rozpakowywaniu. Ściągnij moda jeszcze raz, rozpakuj, zacznij od kilku zapisów wstecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Prośba....jeśli ma ktoś z Was ściągnięty Zew Monolitu to sprawdźcie proszę czy w gamedacie jest u Was ammo 7.62/39fmj...ściagam ponownie ten ze ST i ten bez spolszczenia by porównac gdzie tkwi bład z tym ammo ktore powoduje wywałkę...*Porażka! :wallbash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Dlaczego nie pobierzesz TS2+Updata, lub czystego TS2 które są rozwinięciem moda i zawierają wszystko to co Tajne Ścieżki i Zew Monolitu.? Te początkowe wersje miały sporo błędów które później poprawiono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 (edytowane) ...ups...czyli nie ma szans na dokończenie tego co zacząłem...??? Fatal Error w takim razie...akurat chciałem pograć w tego moda i w końcu przejść go do końca...czytając posty nie natknąłem się na poważne błędy wiec zaczałem grac...załamałeś mnie malakas...totalnie załamałeś :wallbash: Zaczynać od początku???Nie...nie mam tyle zdrowia i cierpliwości...za stary jestem :nuke: .Spróbuje zrobić tak jak radził kobal...jak nie wyjdzie to wysiadam i gram dalej tylko SGM-a 2.2 bo tam sytuacja wydaje się być opanowana.Pozdro ! Edytowane 29 Kwietnia 2012 przez pacjent1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi