Rumcajs93 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Powitać. Jestem na etapie posługi świętemu kamieniowi :P Charon wysłał mnie po lekarstwa do Prypeci - i tu jest problem bo Felczer chce 2 gwiazdy wieczorne a ja mam tylko jedną z Elektrowni. Przeszukałem cały stadion i ponad połowę Prypeci - nigdzie nie ma drugiej gwiazdy - może ktoś zna sposób lub lokalizacje na drugi artefakt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Dziwne..na stadionie zawsze byly jeszcze dwie...ale on chce też w zamian za gwiazdę 10 psich ogonów..a psów po drodze były chyba ze dwie grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Artefakty spawnowane są losowo. Stadion to było jedyne takie w miarę pewne miejsce. Wyzbieraj wszystkie artefakty jakie są na murawie, może po jakimś czasie zespawnuje się nowa porcja. Jak pisze Buber, ja bym szukał piesków. Kilka się kręci po Czarnobyl 2. Dwa stadka masz na Czarnobyl 1. Przy boku elektrowni i przy samym przejściu do Prypeci. Kilka psów kręci się też po Prypeci. powinieneś uzbierać te 10 ogonów. Właściwie to ja tak zawsze robiłem bo artów było mi szkoda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi