Rumcajs93 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Witam ponownie. Od razu mówie Sorry za oddzielny temat ale u mnie nie działa skrypt szybkiej odpowiedzi chyba czy coś. Mam drugie pytanie czy istnieje możliwość uniknięcia grabieży na CEA-2 której sprawcą jest Salomon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 http://www.stalkerteam.pl/topic/2197-glowna-linia-fabularna/ Najlepiej korzystać z ww. tematu. Rozłóż plecak i ukryj dobytek, lub wyrzuć wszysto na glebę. Po sprawie pozbierasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Jeżeli grasz w update final to nie musisz się specjalnie martwić. Większość swojego dobytku znajdziesz przy ciałach monolitowców, którzy zaatakują was zaraz po rozmowie z Salomonem. Praktycznie wszystko. Mi ubyło tylko trochę amunicji. Kasę też odzyskasz, tylko trochę później :) Ale nie będę spojlerować. A jeżeli chcesz na 100% wszystko odzyskać to tylko plecak i chowanie dobytku przed rozmową z Salomonem. Ficzer pozwalający przejść Salomona z pełnym plecakiem znany z TŚ1 i 2, w wersji update nie działa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Wystarczy wyrzucić cały inwentarz na ziemię...po rozwałce Monolitowców wrócisz na to miejsce i wszystko będzie leżało tam gdzie wyrzuciłeś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi