Timan Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Witam, mam problem zdobyłem kukłe dla Chimery ale nie mam jak mu jej oddać gdyż cała jego banda zrobiła się wroga i strzela bez ostrzeżenia , zna ktoś jakiś sposób na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Może zrobiłeś sejwa w czasie wykonywania tego zadania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timan Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Tak , ale wczytałem jeszcze raz od wejścia na lokacje i pomogło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi