apophis Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 Witam. Od Łukasza wziąłem zadanie zlikwidowania grupy nibypsów na MW. Z całej grupy pozostał jeden nibypies nie do zabicia żadnymi środkami. Najgorsze jest to że nie mogę tego zadania zakończyć ani zrezygnować. Opcja rezygnacji nie pojawia się w dialogu z łukaszem. Być może jest jakiś związek pomiędzy tym problemem a kolejnym na który się natchnąłem i opisałem w Problemach Fabularnych. Jak ktoś ma jakiś pomysł wybrnięcia z tych kłopotów to będę wdzięczny. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 To zadanie jest zapewne z podstawki. Jedno z cyklicznych zadań Łukasza. Choć nie pamiętam takiego. Może spróbuj przeinstalować wszystko włącznie z podstawką. Potem cofnij się o kilka zapisów, najlepiej przed wejście na MW i próbuj jeszcze raz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apophis Posted April 30, 2012 Author Report Share Posted April 30, 2012 (edited) Witam. Też myślałem że to jedno z cyklicznych zadań ale w opisie kwestów czystej NS i gry podstawowej tego zadania brak. Mam prośbę czy ktoś z szacownej Braci Stalkerskiej nie mógłby przy okazji sprawdzić czy to zadanie może dostać od Łukasza? Coś mi się widzi że czeka mnie cofanie się w zapisach bardzo daleko. A ponadto boję się że możesz mieć rację z sugestią renstalacji podstawki i DMX-a bo porównując źródełko DMX-a które sobie zrobiłem i folder z grą to są różnice w objętości plików. Ech...ale i tak lubię tą gierkę Pozdrawiam. Chyba tu nic się nie da zrobić więc temat do zamknięcia. Pozdrawiam. Edited May 3, 2012 by apophis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts