malakas Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Dzięki @smox...czyli mam problem. Fixy wstawiłem na to spolszczenie i mam wysyp podczas ładowania. Zmienię oświetlenie na statyczne i zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Panowie - chyba najpierw fixy a na koniec spolszczenie , inaczej zawsze będą wyloty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Tak też się stało..najpierw 3 fixy potem spolszczenie. Trzeba również edytować plik fsgame.ltx i dopisać -nointro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Patch 0.1 poprawiający sporo błędów w modzie. Instalacja obowiązkowa i najlepiej zacząć nową grę. Link - http://www.sendspace.pl/file/4d53232d698b6b9856cc1ec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zagrałem w tego moda i doszedłem do Oazy. Tu klops, nie da się bez szatańskiego szczęścia tego przejść! Tu jest tyle kombinacji, że szwajcarskie szyfry by się tego nie powstydziły. Gdyby się komuś udało i zapamiętałby kombinację (@smox przeszedł, ale nie zapamiętał sposobu), to proszę o podpowiedź, bo ogólnie około 10 godzin "zygzakowania" i nic. Jest to zadanie od naukowców. Tam jest jakiś artefakt Joker, warto by było go obadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Podeślij mi @metek58 zapis na dropa, to spróbuję to jeszcze raz przejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zaraz to zrobię @smox. Mialem taki wylot: FATAL ERROR [error]Exp[b][/b]ression : fatal error [error]Function : CInifile::r_section [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xrCoreXr_ini.cpp [error]Line : 342 [error]Description : <no exp[b][/b]ression> [error]Arguments : Can't open section 'jup_contr_2' Czy to wskazuje na brak dialogu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Brak pliku jup_contr_2.ltx w katalogu gamedataconfigcreatures . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Ten mod to istna porażka twórcy. Nie postarał się o pełne dokończenie moda i olał dalsze jego losy. Namęczyli się chłopaki, by tego moda spolonizować, a tu taki gniot. Nie pierwszy chyba to mod tego gościa, co zarzucił prace, zanim ukończył dzieło. Może się mylę, ale wszystko na to wskazuje. Ten error z niby brakiem pliku, wczytałem inny zapis i poszedłem robić co innego, potem ponownie nawiązałem z tą osobą rozmowę i o dziwo, nie było wylotu. Jak opiniuje mój kolega (a wie co mówi), to barachło, nie mod. A szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Pograłem w niego przez pewien czas w rus i nie miałem tak wiele problemów. Koledzy się napracowali i myślę, że warto z ich pracy skorzystać. Mod jak mod - kwestia gustu. Dłuższa rozgrywka może dać pogląd całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Proszę o pomoc.Znalazłem wszystkie pięć artefaktów w Wschodniej Prypeci teleportowało mnie do Czerwonego Lasu i nie wiem co dalej robić.Nie mam żadnej wskazówki w PDA,jest pusto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobby Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Hraje někdo tento mód?Nemohu se dostat z Kordonu,Po zabití Monolitu jsem mněl pohovořit s Chronometrem,ten mně poslal za kapitánem.Ten se mnou vůbec nechce mluvit a v zadání mám pořát abych promluvil s Chronometrem.S tém také nejde mluvit.Mód vypadal zajímavě ale nějak jsem skončil hned na začátku. Dzięki @smox...czyli mam problem. Fixy wstawiłem na to spolszczenie i mam wysyp podczas ładowania. Zmienię oświetlenie na statyczne i zobaczymy. Taky jsem mněl výpadky během načítání.Potom jsem si všiml že jsem mód aplikoval na SOCH 1.006.Po nainstalování SOCH 1.004 už problém nebyl ale zase se nemohu hnout z toho Kordonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Byłem na stronie tego moda, gdzie wszystkie psy i psipsy zony na nim wieszali.Autor moda miał do końca zeszłego roku dokonać takich w nim zmian, aby był grywalny. Nowy scenariusz i usunięcie wszystkich bugów. Ale w tym roku na forum się nie pojawił, a dyskusja umilkła.W dyskusji autor sam się przyznał, że zrobił część 1 z części 2, którą robił kiedyś tam, sklejając różne małe mody i pozapominał usunąć zadania niedokończone.Wg dyskusji, można zagrać w 1 część, po nałożeniu trzech fixów, ale rewelacji nie będzie. Można już przejść Oazę i zabić Monolitowców z miotaczami. Ci co już to robili i się im nie udało, zadania muszą wziąć ponownie.A część druga, to jeszcze większy gniot. Ale to nie moja opinia, tylko forumowiczów ze strony moda.Ponieważ nie można w obu częściach kupić jedzenia i amunicji, jeden z forumowiczów dał taka radę na amunicję.Zanosimy pozbieraną i zgromadzona na kupkach broń do mechanika, tam dokonujemy ulepszenia na wielkość magazynka. To powoduje, że oddaje on nam ja załadowaną. Amunicję wyjmujemy, a broń sprzedajemy. I tak w kółko.Czyli z grą trzeba się wstrzymać - wygląda na to, że na długo, długo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rywa Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Proszę o pomoc w zlokalizowaniu 'SKROMNEGO" , jak do niego dojść. Gram w wersję 2.1Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Witam, proszę o pomoc.Wypakowałem wszytko w kolejności jak podano u góry i gra nie idzie.Pojawiają się tylko pierwsze duże litery THQ i hop do pulpitu a w logu takie coś: [error]Expression : fatal error[error]Function : CRender::texture_load[error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrRenderTexture.cpp[error]Line : 295[error]Description : <no expression>[error]Arguments : Can't find texture 'introintro_gsc-wp' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 (edytowane) Proszę:http://www.speedyshare.com/3CnJu/intro-gsc-wp.ddsWrzuć to:gamedata/textures/ do intro Edytowane 27 Grudnia 2013 przez kamil190 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Wielkie dzięki Kamil, jest jednak drugi problem.Przeczytałem co napisał kondotier i wywaliłem moda, he (to jego wina).Ale dzięki, przysiądę się do niego jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Linki do FIX-ów padły :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Linki do wszystkiego (do tego sendpsace zakończył działalność). Szkoda, sporo lokacji do zwiedzenia, byłoby co robić przed wydaniem StalkerSoup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Proszę o pomoc w zlokalizowaniu 'SKROMNEGO" , jak do niego dojść....Wszystkie pomysły mi się wyczerpały.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Już nie pamiętam tego moda. Zobacz czy to przypadkiem nie jest poradnik do tego moda - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Dziękuję za pomoc...ten problem jest w II części...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toldi Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Panowie potrzebuje spolszczenie, z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Jakby mod był spolszczony to byś miał w pierwszym poście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Spolszczony jest ten mod - AVS "Kodeks Naznaczonego" 2.1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi