tybet64 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Jeszcze jedna prośba.Gdzie tego szukać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Napisałem że na naszym forum. Trudno Ci było w prawym górnym rogu strony, tam gdzie pisze Szukaj, wpisać słowo biblioteki i uruchomić szukanie? Dostał byś cały wykaz tematów, a w nich między innymi i to: https://stalkerteam.pl/topic/8537-crash-po-zainstalowaniu-spolszczenia/?do=findComment&comment=97200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 (edytowane) Tybet64 przy ogse 0692 czy 0693 i złotej kuli(dodatek do ogse) także był problem z bibliotekami ale razem z Cichym daliśmy radę i graliśmy sobie dalej we dwóch, się nie zrażaj, walcz dalej. Edytowane 31 Grudnia 2016 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
44piterv Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Video poradnik do drugiej części moda, może się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Mam problem z instalacją.W ogóle nie chce się instalować.Coś pokazuje ale jest nie do rozpoznania.Same krzaczki i znaki zapytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Mod nie chce się instalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 @cez137 On już szuka przyczyn. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 @kondotier super, może coś znajdzie w tej kuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 @cez137 To nie była złośliwość, ale zwrócenie Ci uwagi, że jeśli nie podasz jak instalowałeś i co się dzieje po próbie uruchomienia, to nie ma takiego mocnego aby Ci pomógł. Nawet patrząc w kulę, nic nie zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 @kondotier ale ja tego nie odebrałem jako złośliwość Instalowałem tak jak w instrukcji instalacji, a jak miałem instalować? Etap stawiania modów mam już za sobą, z resztą jak widać nie tylko u mnie mod nie chciał się instalować, w ogóle to sam nie wiem za bardzo którego moda wybrać z racji na mój słaby sprzęt, ten Martwy szlak 2 już zrobiłem, z resztą tam nie było za bardzo co robić oprócz zadań z podstawki, chodzi mi o coś z całkowicie nową fabułą, może coś polecisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 @cez137 Niestety, ale jeśli coś z nową fabułą ( lub mocno zmienioną ) to już jest robione na na wyższe ustawienia. Z tego co na słabsze, to już wykorzystałeś to co aktualnie jeszcze możliwe do pobrania. Możesz jeszcze spróbować Wariant Omega 4.0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 @kondotier ale on jest po polsku? bo jest w dziale wielojęzyczne PS:napisałem ci PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Jest w modach do SoC Gdyby nie był spolszczony, nie podawał bym go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 drugie podejście do instalacji, mod jest robaczywy ale się instaluje i co z tego jak przy próbie uruchomienia wywala monit że silnik zdechł pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 @cez137 Spolszczenie jest tylko i wyłącznie do wersji 2.1. Masz to na pomarańczowo uwypuklone. Jak pobrałeś wersje skompilowane, nie będzie pasowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 6 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 @tom3kb Sprawdzisz, czy masz tego moda ( mod + fix + spolszczenie ) u siebie ? Link do MEGA był nieaktywny, a w naszej pobieralni nie znalazłem spolszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 @Agrael poszukam, coś mi świta, że byly z nim jakieś problemy, dwie wersje czy coś. Z jedną działało spolszczenie. Tylko nie wiem kiedy wrzucę ale zrobiłem sobie przypomnienie to sprawdzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 6 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 AVS "ЗАКОН МЕЧЕНОГО" 2.1 И 2.1.1 https://cloud.mail.ru/public/4p9j/3AS4LcEeo [gk-stalker.xyz]AVS-Novyy-syuzhet-Zakon-Mechenogo.torrent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 6 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 @tom3kb Zgadza się. Spolszczenie jest kompatybilne z pierwszą wersją moda - AVS Kodeks Naznaczonego 2.1. @vidkunsen Dziękuję za linki, ale są niepotrzebne. W tym przypadku chodzi o moda + spolszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 19 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 @Agrael naszukałem się ale znalazłem mod + fix + spolszczenie: [MEGA] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdrok Opublikowano 18 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 Witam, czy komuś udało się rozpakować moda, (mod, fix, spolszczenie) mi tylko wyskakuje okienko z robaczkami i dalej nic się nie dzieje, uruchamiam jako administrator i ze zgodnością i bez i nic z tego. repacka 2.1` nie mogę znaleźć a to co jest na torencie nie ma peerów 😞 Witam ponownie zaczęło mi się ściągać https://stalker-world.ru/load/mody_stalker_ten_chernobylja/s_t_a_l_k_e_r_avs_zakon_mechenogo/2-1-0-430, zobaczymy co będzie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 @najdrok próbowałeś winrarem i 7zipem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdrok Opublikowano 18 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 Niestety sam mod jest setup_zm.exe jako instalator, jak ściągnie mi się repack to zobaczę czy się zainstaluje i spolszczenie będzie działało. Wolę starsze mody bez tych wodotrysków grafiki i tysiąca zbędnych bambetli (szmatki, cukierki, młotki itp itd ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdrok Opublikowano 18 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 Uruchomiłem repacka tylko część 2.1 działa - jednak po nałożeniu spolszczenia gra się nie uruchamia błąd "xr 3da nie działa " . Może jakieś pomysły jak pogrzebać w spolszczeniu Moja wina nie doczytałem - szkoda, że nie ma tego w nagłówku moda 😞 , że trzeba dodać Do katalogu pol w lokalizacji "GSC World Publishing\S.T.A.L.K.E.R\gamedata\config\text\pol" wklejamy pliki z paczki: pol.7z bez zgody na zamianę plików - uzupełniamy brakujące. Teraz dziala 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 18 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 @najdrok Dzięki. Dodamy tę informację do wstawki Moda z MEGA już pobrałem, to w wolnej chwili postawię u siebie AVS. Jeżeli wszystko będzie okej, to wrzucę całość na nasz serwer. Przyznam, że nigdy nie grałem w tego staruszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi