carlopapa Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Witam mam problem, a mianowicie w mojej soli od kilku dni w zonie mam w dzień noc jest ciemno tak jakby nie zmieniały się pory dnia, gram bez żadnych dodatków, pełne oświetlenie dynamiczne i max ustawienia, o co może chodzić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Spróbuj wywołać emisję- może to naprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Wywołałem już z 5 emisji i nic się nie zmienia, miałem już tak kiedyś na statyku ale na dynamicznym nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Mi też tak się działo. Po kilku zmianach lokacji i emisjach jakoś samo się naprawiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 No właśnie już po kłopocie naprawiło się samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Mi się wydaje że to przez sejwowanie podczas godziny strachu.Ja tak miałem że jak zapisałem wtedy to po jakimś czasie zrobił sie dzień a na zegarze była powiedzmy 2 w nocy.Wydaje mi sie że ktos na forum kiedyś o tym pisał. Może to tylko przypadek ale na szczęscie można łatwo to sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi