Buber Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Zrobiłem specjalnie dla Ciebie Kobal niedowiarku Przyspieszacz czasu zaadoptowany pod TS2 final https://rapidshare.c...ain_menu.script nadpisać w katalogu gamedata/script....ALE na wszelki wypadek zrobić kopię zapasową danego pliku Użycie. Wychodzimy do mainmenu wciskamy F2 i czas biegnie szybciej, zeby wyłączyć powtarzamy operację. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Jeżeli można chciałbym wiedzieć co taki przyśpieszacz dokładnie robi i do czego można to wykorzystać.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Przyśpieszacz służy do przyśpieszania czasu gry. Jak na przykład nie chcesz czekać 12 godzin na transmutację artefaktu to używasz przyśpieszacza i czas w grze szybciej płynie. To takie przeciwieństwo czasowstrzymywacza :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 (edytowane) Jeżeli zrobił to tak jak dodałem do któregoś swojego moda to po włączeniu czas przyspiesza x ileś (to można ustawić) - dobre kiedy czekasz na transmutację a nie możesz np. spać Edit: @Kobal był pierwszy :D Edytowane 4 Maja 2012 przez scigacz1975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Z takim przyśpieszaczem czasu spotkałem się w modzie Sigerous Mod do Soc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Nic takiego znowu nie robiłem, wziąłem przyspieszacz z SWO , nadpisałem skrypt zeby pasował do TS2 i tyle. A mnie słuzy do przeczekania mocnego deszczu i burzy, bo nie lubię chodzić w takim huku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Ja raz takie cudo włączyłem w którymś SGM. Potem nie szło tego za cholerę wyłączyć. Doba mijała w jakieś 10 minut. Do tego Alfa zaczęła się spawnować w ilościach hurtowych. Na Skadowsku osaczyło mnie ze 60. Gra zaczęła potwornie mulić, skończyło się reinstalką. Od tego czasu jak nie muszę to z takich wynalazków nie korzystam. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 File not found, można prosić o reupload? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi