toldi Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 (edytowane) Witam wszystkich mam taki mały problem a mianowicie niemoge strzelać z karabinów i snajperek. Napisze inaczej ...mogę strzelać tylko z pistoletów i różnych śrutówek, a z innej broni maszynowej nie. Wszystko działa przybliżenie przez lunetę, przeładowanie tylko nie mogę strzelać. Pomocy,plis Edytowane 10 Maja 2012 przez toldi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Spróbuj zmienić tryb strzału- domyślnie na '0'. Każda broń ma blokadę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Key "0" zawsze był do zmiany trybu, ale nie blokował raczej broni. Czy ta blokada nie była dodana w ostatnim Updata..jeżeli tak to przeniesiemy temat.? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toldi Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 (edytowane) Dobra spróbuje na 0 Edytowane 10 Maja 2012 przez toldi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Dokładnie tak. W update dołożono domyślną blokadę strzału ( nie wiem po co ) Sam się na tym potknąłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toldi Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 (edytowane) Chłopaki macie racje "0" pomogło rzeczywiście każda broń ma blokadę. Dzięki flaszka bedzię. Pozdro Edytowane 8 Maja 2012 przez Junx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi