korn06 Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 (edytowane) Przedstawiam tekst oficjalnego hymnu na euro 2012: Edytowane 7 Maja 2012 przez korn06 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fasolaks Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 A ja, naiwny, myślałem, że hymn reprezentacji polski zaczyna się tak: Nic się nie stało Jak zwylke nic się nie stało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Ja osobiście neutralnie do tego podchodzę. Średnio lubię piłkę nożną jak i się nią interesuję, więc w sumie wszystko mi jedno jaki będzie hymn. Z drugiej strony, w końcu to mistrzostwa europy, mógłby być inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Demokracja na tym polega, że większość decyduje (niestety z obdukcji wiadomo, że większość prawie zawsze się myli). Obojętny jest mi nowy "hymn", ale przynajmniej nasi kuglarze dostali nauczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Dla mnie to było tak, że któregoś dnia otwieram internetową gazetke i dowiaduję się że ktos wybrał jakieś koko koko. Zrobiłem wielkie oczy kto i kiedy to wybierał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 (edytowane) Tekst naprawdę dobry. :D , więc w sumie wszystko mi jedno jaki będzie hymn. Z drugiej strony, w końcu to mistrzostwa europy, mógłby być inny. Mi te bacie się kojarzą z babciami reprezentującymi Rosję na eurowizji. Dla mnie to było tak, że któregoś dnia otwieram internetową gazetke i dowiaduję się że ktos wybrał jakieś koko koko. Zrobiłem wielkie oczy kto i kiedy to wybierał Ich diler musiał mieć naprawdę mocny towar :D, chociaż "babcie" lepsze niż feel czy Maryla Rodowicz :D Edytowane 8 Maja 2012 przez Naznaczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi