piepik Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Witam. Mam pytanie gdzie można znaleźć PDA Śruby (czy Śruba to Wkręt?). Otrzymałem zadanie od Dana na przyniesienie broni i woreczek trawki, jednakże nie mogę zlokalizować handlarzy (Artiom Kulinar, Woron) lub nie żyją (powinni być w hangarze na Wysypisku?). Próbowałem ich zespawnować, ale niestety nie udaje się. Dziękuje za wszelkie podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Kulinar i woron powinni być w tym hangarze na wysypisku. Spróbuj ich zespawnować: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 otrzymałem zadanie od Dana na przyniesienie broni i woreczek trawki,..jesteś pewien że od Dana..może od Kutwy.? Nie podałeś danych co instalowałeś dodatki itd...ale jeżeli postaci nie ma w Hangarze to trzeba cofnąć grę pod warunkiem, że nie jesteś za wcześnie w fabule by się pojawili. 1..Woron stoi pod drzewem na prawo od wejścia z Wysypiska do hangaru..jest raczej nieśmiertelny bo emisje na niego nie działają. Mam na myśli stronę od drogi. 2..Śruba i Wkręt to ten sam NPC jest w bazie Wolności na MW...stoi z tyłu za budynkiem sztabu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piepik Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Hmm. Żadnych dodatków nie instalowałem, jedynie to co w instrukcji instalacji z forum. Próbowałem ich zespawnować: Kulinar "amk_artem_kulinar", Woron "amk_vitek_voron", ale niestety nie działa. U naukowców w barze istnieje możliwość zaznaczenia w PDA tego pierwszego, ale znacznik osoby się nie pojawia. PS. Zadanie od Kutwy dotyczy raczej przyniesienia zioła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Jeżeli nie ma kolesi to cofnij zapisy i sprawdź, czy się w ogóle pojawiają. Możesz poprosić kogoś o zapis z tego etapu gry. Znacznik nic Ci nie da bo te postacie stoją w hangarze i nie opuszczają swoich miejsc, jeżeli to zrobiły to są poważne błędy w grze i nie pograsz raczej długo. Dla przypomnienia Soljanka jest dla patch podstawki 1.004...degradowałeś patcha..w jaki sposób.? // Trawka to od Kutwy zadanie, ale nie przypominam sobie by Dan dawał zadanie na przynieś broń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Dan daje zadanie zaniesienia broni i to właśnie do Worona na Wysypisko. Tego Kulinara wcale nie kojarzę. Trawkę dla Kutwy dostawało się od dezertera na Agropromie, możliwe, że kolega go już zabił. Barman daje na dezertera zlecenie. Ten cykliczny quest z podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Dan daje zadanie zaniesienia broni i to właśnie do Worona na Wysypisko. Tego Kulinara wcale nie kojarzę. To jednak umknęło mi jedno zadanie w Soljance...ten Kulinar to powinien być gość co w hangarze "stołówkę" otworzył... i jedzenie sprzedaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piepik Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Myślę, że w rozgrywce już jestem całkiem daleko. Mod instalowałem na wersji 1.000, a potem odpowiedni path: 1.004. Jeszcze pytanko gdzie znajdę PDA Śruby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Z tego co pamiętam trawkę dostałem w wiosce pijawek a namiary na worek dostałem na Jantarze od doktora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Waler11, mylisz mody. To nie Tajne Ścieżki. Piepik, pokaż no screena z PDA z opisem zadania, albo opisz od kogo dostałeś to zadanie na PDA Śruby bo jakoś takiego nie kojarzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piepik Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Nitka: Poszukiwanie zabójców Kła Punkt 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Gawr powinien to powiedzieć. Może na Magazynach jest to PDA, na postoju najemników, obok przejścia na Dzicz- ale nie pamiętam już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Dokładnie tam, najemnicy siedzą na opuszczonym posterunku, tym na prawo od wioski pijawek. Tam znajdziesz najemnika Śrubę, a przy nim zapewne PDA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piepik Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Dziękuje wszystkim. Właśnie zdobyłem PDA. Swoja drogą jeszcze myślę nad tymi handlarzami. Miałem już przykład w wiosce pijawek, w piwnicy domu miał być granatnik, ale go nie było;) Dostałem go dopiero od kucharza po przyniesieniu jajek. Dziwne jest to, że nie mogę ich w ogóle zespawnować, tak samo jak innych postaci, np. Jurasika (stalkera, którego trzeba wyrwać z rąk bandytów wchodząc na wysypisko). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Jeśli otrzymasz info od kucharza gdzie jest granatnik, trzeba od razu iść do wioski pijawek i nie wykonać żadnego sejwa po drodze. Grantnik, będzie w piwnicy w jednym domu. Używasz spawnera do przywracania postaci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piepik Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Próbowałem ale nie wyszło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Spawner nie działa z wersją 'repack' solianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piepik Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Takie rzeczy jak artefakty, bronie, rzeczy kwestowe normalnie się spawnują. Problem mam jedynie z postaciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 No to może coś źle wpisujesz- tu jest wszystko dokładnie opisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piepik Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Dziś zaobserwowałem dziwną rzecz. Mogę zespawnować postać Zachara, a tych handlarzy i wartownika z obozu Wolności nie. W czym może tkwić problem? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi