carlopapa Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Witam borykam się z kolejnym problemem, a mianowicie po przeniesieniu się do x-16 jestem nad mózgiem zbieram artefakty, notatkę i rzeczy z ciała naukowca i na jednej z lin powinien pojawić się teleport do zbiornika z mózgiem, ale go nie ma co robić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 A rozwaliłeś z granatnika, ten szklany zbiornik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Jak robiłem zdjęcie mózgowi to sam się rozwalił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 To dobrze, ale przeczytaj notatkę, którą miał przy sobie naukowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Przeczytałem i co dalej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 I co na niej pisało? Pamiętam, że trzeba było rozwalić z grantnika. A jeśli mimo tego nie ma teleportu, wczytaj sejwa sprzed wejścia do X16 i nie wykonuj żadnych sejwów w środku laboratorium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Pisało że po znalezieniu się nad mózgiem od razu powinien pojawić się teleport, nie wykonywałem żadnych zapisów w labie a w solę gram 3 raz i pierwszy raz mam ten problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Strzelanie do zbiornika nie ma nic wspólnego z teleportem. Strzela się po to by rozbić szkło, inaczej w momencie teleportacji możemy zginąć. Teleport pojawia się na jednej z lin podtrzymującej zbiornik po odczytaniu notatki naukowca i zabraniu izomorfów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Tak wiem o tym, ale chodzi o to że on się nie pojawia nie pomaga przed wejściem do x-16 wyjście z jantara i powrót spowrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Przyślij sejwa.Najlepiej z przed wejścia do X16 lub autosave. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Wrzucam 2 savy jedno z przed wzięcia przejścia od Sacharowa do x-16, a 2 autosave. https://rapidshare.com/files/3975755505/savedgames.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Niestety, nie mogę ci pomóc. Przy autosave teleport w X16 się nie pojawia. Natomiast przy rozmowie z Sacharowem wywala mnie na pulpit z notką że nie mam potrzebnego przedmiotu, czyli zdjęcia, choć je mam. Nie wiem co jest grane. Może to z moją NS coś nie tak, albo co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Witam już wszystko dobrze wróciłem się do zapisu z przed robienia zdjęcia mózgu i kontrolera w tunelach, wszystkie zadania próbowałem przechodzić inaczej niż poprzednio i pomogło teleport jest, a problemem było to, że w PDA nie pojawiało się zadanie: "znaleść teleport i użyć go" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 No to widzisz, gdzieś może za szybko się teleportowałeś, albo nie wziąłeś jakiegoś dialogu i skrypt się nie uruchomił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi