Yurek Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Obejrzałem i polecam. Oprócz świetnych zdjęć, film ma również wartość edukacyjną dla tych, którzy nie pamiętają z autopsji roku 1986, tej paniki w szkołach i hecy z płynem Lugola, który kazali nam wtedy pić... Ohyda... :yucky: Na kadrach tego filmu zobaczycie dużo znajomych miejsc (i to nie tylko z wersji podstawowej STALKERa). Link: http://www.podniesinski.pl/portal/?p=3331 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Film jest przede wszystkim za krótki!!! Powinien mieć z 3 godziny minimum :D W tym roku ma wyjść druga cześć, i ma być dostępna dla osób które kupiły pierwszą, ja mam nadzieje że autor zmieni zdanie i będzie dwupak, kupie sobie wtedy zestaw :) Tutaj zwiastun, który trzyma w fotelu. http://youtu.be/Q259ETDik5U Mam niedosyt po jego obejrzeniu, i to wielki. Yurek, dodaj do nazwy tematu nazwę filmu, nie wiadomo w którym kościele dzwonią :) A film trzeba reklamować, bo jest to niewątpliwie dobra pozycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 O tym temacie już było http://www.stalkerteam.pl/topic/865-polak-w-sercu-zony/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Faktycznie temat już był, mnie się wydawało ze pisałem o tym na tamtym forum, stąd mój powyższy wpis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Obejrzałem ten film kilka dni temu u kumpla i cieszę się, że go nie kupiłem bo rozczarowałem się trochę bo jest za krótki i jak dla mnie za mało jest w nim tematu elektrowni. Trailer jest super, ale to chyba dzięki ścieżce dzwiękowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioaktywny Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Film oglądałem, niektóre ujęcia bardzo, bardzo ciekawe. Zdecydowanie za krótki... Z chęcią "zdalnie" oglądnąłbym jeszcze kilka lokacji w Zonie, może kiedyś wyjdzie 2, lepsza od poprzedniej, część ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Ale powiem, że goscio to niezły wariat żeby włazić tak wysoko po tak zardzewiałych konstrukcjach ja bym nie dał rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 E tam, mnie się podobał, mimo wszystko noc w lesie i na cmentarzu robi wrazenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioaktywny Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Nie wiem jak dostał się do środka wieży chłodniczej (na sam spód), ale było to imponujące, sterta masek p.gaz też robiła wrażenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi