Naznaczony Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Witam Mam pytanie czy byłaby możliwość dodania dźwięków które by powiadamiały że w Shoutboxie pojawiła się nowa wiadomość, założę się że wielu użytkownikom ten pomysł by się spodobał a to pomysł Kpuc-a dotyczący otrzymywania powiadomienia przy prywatnej wiadomości. Było by wygodne dostawać info na GG że dostało się PW na st.pl - tylko nie wiem czy aktualny serwer ma takie bajery-szmery :P Myślę że można by zrobić takie coś także przy wiadomości w Shoucie, takie "pyknięcie" powiadamiające o wiadomości. :D Mam nadzieję że takie coś by nie było problemem a wielu użytkownikom ułatwiło by to życie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Co do powiadomienia o PM jest możliwość żeby dostać e-maila gdy dostanie się PMa. Wysyłanie powiadomienia przez GG wymagało by postawienia na serwerze klienta GG. Tu pojawia się problem bo zasoby serwera są już teraz na wyczerpaniu więc jego dodatkowe obładowanie nie wchodzi w grę. Myślę że można by zrobić takie coś także przy wiadomości w Shoucie, takie "pyknięcie" powiadamiające o wiadomości. Mam nadzieję że takie coś by nie było problemem a wielu użytkownikom ułatwiło by to życie To jest całkiem możliwe, zobaczymy czy się uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi