pacjent1972 Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Gra jak wiele innych tego typu...i ta jedna rzecz która na myśl przywiodła filmik do Soljanki na którym Powinnościowiec zabija Łukasza,a kamera prowadzi lot pocisku.Super efekt celnego trafienia z dużej odległości, i to właśnie to prowadzenie lotu pocisku,i potem x ray ciała ofiary by pokazać jak pocisk miażdży kości i przebija tętnice,wnętrzności...Mod do Stalkera Soc-a albo Cop-a z takim efektem byłby mistrzostwem świata.:) Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 To jest smaczek tej gry, jak to wyłączysz w opcjach to się robi średniawa strzelanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Hmm, nie wiem co ta gra ma wspólnego z post-apo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Grałem w jedynkę...Nie było tego efektu, ale gra była bardzo dobra i bardzo trudna, bo snajper to nie zabij wszystko co się rusza... :). Trzeba trochę pogłówkować przy strzelaniu. Minus to widok z 3 osoby, te gry mi nie leżą niestety. // Już nic nie ma z post-apo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Malakas co do pierwszej części to jak nie mylę gierek to na pierwszej misji kiedyś się wykładałem co trzeba tego rannego towarzysza przenieść. W dwójkę nie grałem a w jedynkę bardzo dawno temu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Sorki że umieściłem w post-apo...chodziło mi właśnie o sam efekt śledzenia pocisku i x-raya ciała ofiary...a gra do łatwych nie należy.Można pograć z nudów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 No powiedział bym tak iż sama gra to nic rewelacyjnego, ale z tym torem lotu kuli to fakt fajna sprawa. Gdyby można było takie coś opracować dla STALKERA to by gra przybrała jeszcze na wartości. Fajnie by było po patrzeć jak np. moja kula leci spory kawałek a przy okazji mija jakieś przeszkody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Tego typu gry to gusta...ja np. bardzo lubię gry taktyczne gdzie najpierw trzeba sobie przygotować drogę odwrotu bo po strzale wyrusza szybki oddział by Nas zlikwidować. Pierwsza część..Sniper Elite ...była bardzo udaną grą i można polecić każdemu kto lubi taktyczne strzelanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Widać malakas że nie grałeś w S2 :) tu właśnie trzeba sobie zabezpieczyć drogę powrotu, są do tego miny pułapki które podkładasz pod zwłoki jak i granat w futrynie na żyłkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Jeżeli S2 to snajper 2 to jasne że nie grałem...grałem w 1 odsłonę.. :), ale na pewno kiedyś zagram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Ogólnie mówiąc S2 to gra przegięta, jest za dużo Nazistów do zastrzelenia a my jako snajper walimy do nich jak z ckm'u co jest ostrym przegięciem. Nie od takich czynności są snajperzy. Mapa z misji ''oczyść plac'' to dobry przykład, mamy plac pełny nazistów, którzy co chwile podjeżdżają ciężarówkami, a my mamy snajperkę i 60 kulek + automat, wchodząc do budynku, po kilku strzałach Niemcy zorientowali się skąd strzelam i polecieli do mnie, snajperka nie nadaje się do obrony przez 30 przeciwnikami lecącymi po kilku naraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Powiem tylko jedno.Kpuc mylisz się.Można się obronić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Taka sieczkarnia nie jest dobra po kilku minutach gry już się nudzi. Dobra jest taka jak trzeba gdzieś po cichu podejść zrobić swoje i po cichu z powrotem. Mówię tu np. o Splintel cell tam cisza odgrywa ważną rolę a i wrogów nie ma tylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Powiem tylko jedno.Kpuc mylisz się.Można się obronić. Wiem że można bo przeszedłem, ale to nie misja dla snajpera a dla rambo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Panowie i Panie dobry STALKER jest najlepszy ze wszystkich gier. Ja przegrałem ich tyle że już połowy nie pamiętam ale do STALKERA powracam zawsze jakoś mam taki sentyment do tej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 19 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 SEV2...Misja z dotarciem do kościoła...też kupa szwabów,dwa czołgi....tyle że gdy ma się dynamit to bułka z masłem...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Pacjent ty lubisz taką strzelaninę? dynamit itd. Nie lubię jak jest duży tłok i nie wiadomo gdzie i kto bo łatwo o śmierć. Ale każdy ma swoje ulubione gry. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Myślę,że lepiej niszczyć czołgi snajperką niż dynamitem.Ma się lepszą frajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Właśnie o tym mówię, ta gra to ''Snajper'' a walimy w niej jak Rambo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Taka sieczkarnia nie jest dobra po kilku minutach gry już się nudzi. Dobra jest taka jak trzeba gdzieś po cichu podejść zrobić swoje i po cichu z powrotem. Mówię tu np. o Splintel cell tam cisza odgrywa ważną rolę a i wrogów nie ma tylu. Jak lubisz takie gry to polecam Velvet Assasin. Tam też masz mało amunicji i musisz sobie radzić jakoś :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi