Radioaktywny Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Na forum jestem nowy, ale grę znam na wylot (szczególne CS i CoP). Od 3 lat non-stop zgłębiam tajemnice S.T.A.L.K.E.R.a. Nie jest to dla mnie tylko gra, ale jedno z zainteresowań oraz inspiracja do różnych imprez (ASG, bieg na orientację) ;). Tak jak w temacie - wszystkich gorąco witam :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 To jest gra która moim zdaniem zasługuje na Oskara w śród gier. Dobry masz gust, sam gram już spory kawał czasu w Stalkera bodaj że od wydania testowego pierwszej części aż do dnia dzisiejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Na forum jestem nowy, ale grę znam na wylot (szczególne CS i CoP). Od 3 lat non-stop zgłębiam tajemnice S.T.A.L.K.E.R.a. Nie jest to dla mnie tylko gra, ale jedno z zainteresowań oraz inspiracja do różnych imprez (ASG, bieg na orientację) ;). Tak jak w temacie - wszystkich gorąco witam :) Ahoj :D Z tego co wiem to to forum jest takie że iż mimo jesteś nowy będą cię traktowali jak "starego" więc to nie robi różnicy :D To jest gra która moim zdaniem zasługuje na Oskara w śród gier. Dobry masz gust, sam gram już spory kawał czasu w Stalkera bodaj że od wydania testowego pierwszej części aż do dnia dzisiejszego. Waler11 albo od razu nobla dać w jakiejś nowej dziedzinie, stalker to jedna z nielicznych gier która mnie wciągnęła tak że się oderwać nie mogłem (mimo iż CoP dopiero przechodzę :D) na podobne uznanie zasługują tylko według mnie Comanndos (w szczególności 2 bo to najnowsze to nie ten rytm ) red alert i diablo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Naznaczony Nobel to może aż za dużo. Ale jaka to miała by być dziedzina? może uznania za spędzony czas na graniu w stalkera? Żartuje bo tak poważnie to liczy się to że każdy jest tu jak brat i każdy każdemu pomaga. To jest jak wielka rodzina i to jest ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 no może to nobel to i za dużo ale jakby była dziedzina "kradzież czasu wolnego" to czemu by nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Witaj Radioaktywny :nuke: w zonie. Uważaj :sweat: na anomalie i zbieraj artefakty :woot: Strzelaj do bandytów :ninja: Bo ci zrobią :pinch: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Widzisz tak jak mówiłem jena wielka rodzina. Witaj wśród nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Kolega który lubi ASG szczególnie biegi na orientacje :D witamy w naszych "zakładkach" xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioaktywny Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Uzupełniając wypowiedź, abyście trochę więcej o mnie wiedzieli... Interesuję się wojskiem (ogólną postacią wojsk lądowych), ASG, biegami na orientację, ekstremalnymi zjazdami rowerowymi (DH) - jeżdżę od 3 lat oraz meteorologią i związanymi z nią ekstremalnymi zjawiskami pogodowymi - posiadam własną stację meteo i stronkę pogodową, na której znajdują się prognozy wyliczane przez model stacji. GRY.... głównie STALKER, nawet jakbym chciał zagrać w coś nowszego za bardzo komputer mnie nie puszcza :(. Myślę, że tyle na początek starczy ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 To bardzo fajnie, aż zazdroszczę :P Podaj adres tej strony zobaczymy :) To cio mówisz jeste bardzo ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioaktywny Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 (edytowane) Proszę adres: http://www.pogoda-wo...-krakow.ugu.pl/ Wszystkie dane są automatycznie aktualizowane przez stację, brak ręcznego wpisywania ;) Edytowane 20 Maja 2012 przez Radioaktywny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Strona bardzo fajnie zrobiona, ten globós w flash sam robiłes czy to jakiś gotowe rozwiazanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioaktywny Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Gotowiec. Nie chciałoby mi się czegoś takiego pisać, ale jakby był przymus to inna sprawa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Kristof...ten "globós" to tak dla jaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi