Czujny Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Mam nadzieję, że dobry dział na ten temat. Jak zapewne wiecie przy moim pierwszym poście dotyczącym Soljanki przyznałem, że jestem komputerowym głąbem. :sweat: Zatem mam małe pytanko, mianowcie czy możecie mi polecić jakiś naprawdę skuteczny program do odzyskiwania danych z PENDRIVE'a? Słyszałem i czytałem, że z pendrivami są zwykle problemy jeśli chodzi o odzysk skasowanych danych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Nie zawsze jedne program poradzi sobie z każdym urządzeniem. Mnie nigdy nie zawiódł http://www.easyrecovery.pl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 (edytowane) Poszukaj coś tutaj : Odzyskiwanie danych Na Programosach jest sporo przydatnych programów :) Edytowane 21 Maja 2012 przez apg2312 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi