qwert Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Jak odnaleźć Ducha, bo Barman powiedział mi że on żyje, a jest mi on potrzebny do wykonania misji ? oraz Gdzie znajdę schowek w lab. X-10, mam tam gdzieś go odnaleźć tylko że jest mały problem , bo po pierwszym moim wypadzie do x-10 był ok , ale już za drugim to x-10 całe jest za teleportowane , co zrobić i jak odnaleźć ten schowek .? Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Zacznij od przeczytania tego tematu http://www.stalkerteam.pl/topic/967-przewodnik-po-narodnoj-soliance/ poczynając od wątku "Poszukiwania Ducha" Odnośnie schowka Kostii w X10. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi