Ignachinio Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Gdzie można znaleźć te dokumenty.? Przeszedłem już całe laboratorium i nigdzie ich nie ma. A przez to Sacharow nie chce ze mną gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Jakie dokładnie dokumenty. Czasami mogą wpaść w tekstury, wyjdź i wejdź ponownie do laboratorium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Sacharow każe nam przynieść dokumenty z każdego laboratorium z X-16 i X-10 wyniosłem książeczki a tutaj nigdzie nie mogę jej znaleźć. Rozumiem że przez to Sacharow nie chce mi nic powiedzieć o zaginionej ekspedycji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Nie, temat zaginionej ekspedycji pojawi się u Sacharowa jak spotkasz się z Duchem na Radarze. A książka leżała chyba w pomieszczeniu kontrolnym, tam gdzie ognisty polteigeist urzędował, ale nie przysięgnę. Drugą lokalizacją która mi chodzi po głowie to boczny pokoik w hali na samym dole, gdzie urzęduje pseudogigant. Ten z lodówką . Chyba nawet bardziej prawdopodobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Chyba w tym pomieszczeniu z lodówką powinna być ta książka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi