oloo Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Mam pytanie - mam znaleźć szpiega. Tyle że nie mam pojęcia, gdzie - jako że mapka nie działa..O ile pamiętam - miałem iść z tym do Diaka, ale on mi padł w poprzednim zadaniu. W każdym razie łażę parę godzin po okolicach i nie mam pojęcia, gdzie jest ten szpieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Szpieg jest na Czarnobylu1 na tymczasowym posterunku wojskowych tam gdzie w soljance leżała torba dla Sacharowa.Ale jak diak ci zginął może tego nie być a to ważne zadanie od niego zależy dalsza ścieżka z Duchem.Choć z drugiej strony on tam tylko stoi a Striełok wogóle z nim nie rozmawia.Tylko przychodzi.gada z jeńcem no i rozwala go oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 30 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Nie doszedłem w Soli tak daleko - skończyłem grać przed Magazynami - jako że nie udało mi się tam dostać - brak przejścia. Dlatego odniesienia do Solianki nic mi nie powiedzą. Zaraz po wyjściu z hangaru z wagonem był Diak, ale że padł - teraz go nie ma nigdzie. Z drugiej strony gdzieś powinien być ten szpieg - skoro zadanie się pokazało i jest do wykonania. W którą stronę mam iść po wyjściu z hangaru, tak, jak na Prypeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Z hangaru wychodzisz i idziesz prosto przed siebie, kawałek za budynkiem skręcasz w prawo jest tam rozbity helikopter jak pamiętam.Będziesz widział przy ścianie zamaskowane stanowisko .Tam jest szpieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi