Gość Jakub Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Ale o błędzie z M3 Benelli to zapomniałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubekpop Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Tak, to mod narzędziowy. I link wstawiłem już wcześniej, ale poprawiłem opisy wersji. // Po wielu godzinach ciężkich poszukiwać, wreszcie zlokalizowałem błąd (także dzięki Snajper666, który zgłosił błąd i podesłał save, zaoszczędziło mi to godzin żmudnych poszukiwań). Obecne błędy oraz solucje: -Problem z amunicją: trzeba zmienić w ui_cheat_dialog.SCRIPT "mp_ammo_em1" na "ammo_em1" -Problem z nożem: trzeba usunąć plik w_knife.ltx -Problem z error handler invoked przy wczytywaniu spas12: należy usunąć katalog /meshes/dynamics/weapons/wpn_spas12 Proszę o scalenie z poprzednim postem (zależy mi na tym, aby wszyscy zobaczyli te rozwiązania) A jaki jest? Napisz szybko, to może dziś poprawię, bo w nocy wrzucam nową wersję z pancerzami... /// https://www.dropbox....gw3706o/AM12.7z Oto najnowsza wersja, oznaczona numerkiem 1.2, z nowymi pancerzami i poprawionymi błędami. Proszę o scalenie z poprzednim postem :) Edit: Junx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jakub Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 No jak biore Benneli M3, Rem780, Saigę czy VEPR12 to mam wylot do pulpitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubekpop Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Poprawię to w ten weekend, jeśli dam radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jakub Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Oh ,mam jeszcze kilka błędów i uwag: 1.oddaj starą broń czyli np. RPK TACTIC, bo tam jest tylko PKM TACTIC 2.Napraw tamten stary bug z niektórymi strzelbami 3.Popracuj nad kombinezonami MONOLITU 4.Popracuj nad kombinezonem Najemników 5.Jeśli się da dodaj starego moda Władca Zony, bo ten nowy jest guzik warty 6. Dodatkowa jeśli się da dodaj stare automatyczne przyłączanie się do frakcji // Człowieku szybciej. Po zdaniu obowiązuje kropka. Dublowanie posta. W pracy, gdyby tak do mnie zwrócił się kierownik, to by na drugi dzień nie pracował. Szanuj pracę innych. cichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubekpop Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Posłuchaj: Mam dużo roboty, mój świat nie obraca się tylko i wyłącznie w okół modów do Stalkera. Mam na głowie szkołę, tłumaczenie aplikacji do MIUI (jedna z nieoficjalnych dystrybucji Androida), życie prywatne i wiele innych rzeczy. Byłbym wdzięczny, gdybyś mnie nie pospieszał :/ Postaram się to zrobić w ten weekend. Sporo z tym roboty, muszę wrócić do drugiej wersji (którą nie wiem, czy gdzieś mam) i na nowo przygotować. Nie wiem nawet, czy uda mi się zrobić tak, aby nie trzeba było rozpoczynać nowej gry. -Kombinezony monolitu nie mają tylko opisów -Co jest nie tak z kombinezonami najemników? -Postaram się dodać wszystkie brakujące bronie, kosztem ogromniej wagi moda (modele się wzajemnie dopełniają, i czasem jakiegoś brakuje jak nie ma wszystkich elementów z meshes/dynamics/weapons)... Dziękuję. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Człowieku szybciej Za taką wypowiedź i takie podejście powinieneś dostać ostrzeżenie, a ja na miejscu @kubekpop-a olał bym Cię cienkim sikiem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzech Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 (edytowane) Dobra dobra najpiewsze to właśnie o podpisy kombinezonów monolitu mi chodzi ,a gdy zakładam kombinezon najemników to mam wylot do pulpitu.A i chciałbym przeprosić bo faktycznie troche przesadziłem. Edytowane 23 Grudnia 2012 przez Grzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Daj loga z tego wylotu - Lokalizacja logów: Windows XP - C:Documents and SettingsAll UsersMoje dokumentySTALKER-STCSlogsxray_nazwaużytkownika.log Windows Vista/7 - C:UsersPublicDocumentsSTALKER-STCSlogsxray_nazwaużytkownika.log Od sekcja Fatal Error do końca - wklej tu w code. Loga możesz otworzyć notatnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubekpop Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Pracuję teraz nad poprawioną wersją - buduję od podstaw. Zobaczę, co z tego wyjdzie. Będą wszystkie bronie i kombinezony z SHOKERA, oczywiście odpowiednio przygotowane, bronie z TFW, i może kombinezony z TFW... Jak się sprężę, to dziś skończę, ale chciałbym to mocniej przetestować, żeby nie było... Może na jutro będzie, ale nic nie obiecuję. Ale log się przyda, będę wiedział, co mam poprawić/dodać/zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzech Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Oki doki i dzięki, log będzie dzisiaj ale potem. Oto log ze strzelb: [error]Exp[b][/b]ression : pm->m_animations.size() [error]Function : player_hud_motion_container::load [error]File : E:priquelsourcesenginexrGameplayer_hud.cpp [error]Line : 92 [error]Description : motion not found [saiga_idle_bore] oraz, kombinezon najemników: [error]Exp[b][/b]ression : I [error]Function : CInifile::Load [error]File : E:priquelsourcesenginexrCoreXr_ini.cpp [error]Line : 221 [error]Description : Can't find include file: [error]Arguments : modelscapturestalker_mercen_2.ltx Używaj, proszę, interpunkcji i dużych liter na początku zdania. Logi wstawiamy w kod<>. cichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubekpop Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 (edytowane) Oba powinny zostać naprawione jeszcze dziś, zaraz się zabieram do dalszej pracy, bronie wszystkie działają, kombinezony nie wiem, mam przygotowane i będę próbował coś z nimi zrobić. Kombinezony są, bronie są, wszystko zdaje się ładnie działać, ale niestety dziś nie dam rady upnąć, raczej jutro w nocy, chyba, że jutro rano wstanę i puszczę upload (limit danych nie jest przyjemny)... Edytowane 23 Grudnia 2012 przez kubekpop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 W następnej wersji mam prośbę o : RPD (tam jest tylko RPK, różni się to wyglądem i ,że RPD jest od Diegtiariowa ,a RPK jest od Kałasznikowa) M1 ,i MID Garand M9 Bazooka PKS (Puliemiot KalaschnikowaStankowyj ,bo w grze jest tylko PKM i ten od ciebie PKM Tactic M1928 Thompson Zamiast tego twojego Miotacza ognia daj M2A2 M2 Browning Gepard M1 (Znajdziesz na wikipedii) Wymień FAL na FAL bez kolimatora i w prawdziwych kolorach Wymień SCAR z Crysisa na prawdziwego FN SCARA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzech Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Popieram kolegę Stalkera-gościa z góry i gdyby się udało to może gdyby było tak jak dawniej ,czyli całą broń z moda w pierwszej misji daje nam handlarz Czystego Nieba. A gdybyś chciał kiedyś robić opisy broni to napisz ,bo bardzo dobrze znam broń albo wybierz Wikipedię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubekpop Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 https://www.dropbox....mxmt26/AM12b.7z Co tu pisać - poprawione błędy z kombinezonami i pukawkami, nic nie dodane, Są kombinezony tylko z SHOKERA, nie pamiętam, czy w 1.2 było cóż z TFW, w każdym razie tu nie ma i może być wymagana nawa gra, nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzech Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Cały czas mi wyskakuje: "Archiwum jest uszkodzone" pomocy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Pobrałem z posta nr 90. Przed chwilą rozpakowałem 7zip. Oto parametry katalogu po dekompresji: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubekpop Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Grzech: Nie używasz może do pobierania managera pobierania albo pobierasz przez komórkowe połączenie? To są główne powody uszkodzonych archiw. Ew. zmień przeglądarkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzech Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 (edytowane) Ja nigdy takich problemów nie miałem .Więc pobrać Dropboxa na PeCeta? Edytowane 27 Grudnia 2012 przez malakas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Masz problem u siebie...pobrałem mod i rozpakowałem 7z bez problemów. Rozmiar na dysku..1.03 GB. Na dropie można sobie utworzyć konto i umieszczać tam pliki. Można je później wymieniać z innymi. // @ kubekpop jeżeli zmieniasz linki..edytuj również 1 post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubekpop Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 W tygodniu postaram się trochę pobawić. Przeniosę bronie z TFW i jakieś bronie z COP. Macie jakieś konkretne życzenia, np. z SGM/czystego COP? Postaram się przenieść Shokera, może dam radę (czyt. nie wywali handler is invoked) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Shoker Weapons CoP? Jak tak to u mnie masz pistolety + Ak74u z PSO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnyParagon Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 (edytowane) Z takim sprzętem można wskoczyć wszędzie pobiorę i sprawdzę co to za czart Jest jakiś link inny na to? Sory nie doczytałem już pobieram Edytowane 4 Lutego 2013 przez InnyParagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzech Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Hejo to ja. Kiedy nowa wersja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubekpop Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Jak wrócę z ferii i znajdę czas :) W ciągu dwóch tygodni mam nadzieję coś zdziałać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi