muezin70 Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Witam wszystkich,mam taki problemik;po ucieczce z X18 i dojściu do Sidorowicza,drzwi są zamknięte na amen.Nie ma napisu"otwórz drzwi"ani nic!Pomocy!Z góry dziękuję za dobre rady.Gram na wersji z CDA,tylko proszę bez żadnych modów.Dzięki! :wallbash: :nuke: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Standardowym postępowaniem w takich wypadkach jest wczytanie zapisu z poprzedniej lokacji i ponowne podejście do tematu. Czy po wyjściu z X18 dostałeś wiadomość od Barmana? Czy przy tunelu na Kordonie dostałeś wiadomość od Sidorowicza ? Poza tym, na wcześniejszych wersjach gry były przypadki zacinania się drzwi u Sidorowicza. Nawet chyba była na to jakaś poprawka. Pomagało też parę strzałów ze strzelby w drzwi. Poczytaj zresztą o tym tutaj http://www.stalkerteam.pl/topic/1439-jak-wejsc-do-bunkra/page__p__15465 Jest tam też link do tej poprawki co pisałem wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muezin70 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Duże dzięki za podpowiedz,zastosowałem dwa granaty i drzwi uchyliły się na parę centymetrów i nijak nie mogę ich otworzyć,pomożecie? :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Jeżeli się uchyliły to podejdź z boku od strony szczeliny i próbuj wystrzelić ze strzelby może odskoczą. Jest jeszcze jeden stary sposób z wrzucaniem kałasza w zawiasy ale nie wiem czy działa na Kordonie...podejdź od strony zawiasów i wrzuć karabin w dolny zawias. Wygląda to tak że broń blokuje się w drzwiach jednocześnie je otwierając. Po kilku próbach powinno się udać...(jeżeli to działa bo w Sarkofagu działa na bank.. :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muezin70 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Jeżeli się uchyliły to podejdź z boku od strony szczeliny i próbuj wystrzelić ze strzelby może odskoczą. Jest jeszcze jeden stary sposób z wrzucaniem kałasza w zawiasy ale nie wiem czy działa na Kordonie...podejdź od strony zawiasów i wrzuć karabin w dolny zawias. Wygląda to tak że broń blokuje się w drzwiach jednocześnie je otwierając. Po kilku próbach powinno się udać...(jeżeli to działa bo w Sarkofagu działa na bank.. . Oj,coś mi się tu pomigało...ale do rzeczy,Wielkie dzięki za pomoc,już sobie poradziłem(Barman,tam nie można użyć broni,wersja 1.006 czysta bez modów)trzeba wskoczyć na skrzynki przy drzwiach i iść wstronę drzwi a szpara się powiększa,potem to już pestka.Jeszcze raz Barman,Kobal wielkie dzięki.Zamykam temat.pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skaven4Ever Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Chętnie służę opcją i pomocą. Na samym starcie gry można spokojnie przewrócić tą czerwoną butlę w rogu, wiadomo o co chodzi. Otworzyć drzwi, zostawić otwarte i zastawić je tą butlą. Proste i praktyczne. Najlepiej od razu, lub przed wizytą w labo. Istnieje ponoć mod o nazwie "Sidorowicz_Unlocked" ale nie wiem gdzie go szukać i czy działa. Ot, pomyślałem i zagraciłem sobie drzwiczki. I problem z głowy. :whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi