Кристофер (Kpuc) Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Na prośbę. 1600x1080 1600x1200 1920x1080 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Pikne. Masz talent. Szkoda że nie używam tapet. Pierwsza jaka by była to była byTwoja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 No, i tak proszę co miesiąc teraz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Jest problem z pobraniem formatu HD..ma rozszerzenie .plik..? Jak to pobrać klikając..Save image.? // Kpuc jeżeli na górze pojawiają się opcje serwera w PPM nie ma opcji pobierz.. :)...przynajmniej na Opera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Jest problem z pobraniem formatu HD..ma rozszerzenie .plik..? http://www.imagebam.com/image/f77b39193344929 klikasz ppm i zapisz plik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Na FF jest. Kliknąłem prawym i było zapisz obrazek jako. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Kpuc jeżeli na górze pojawiają się opcje serwera w PPM nie ma opcji pobierz.. :)...przynajmniej na Opera. Na operze nie pobierzesz, pisałem to na SB FF działą, IE tez a opera nie :turned: ff Opera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 (edytowane) Ja mam opera i opcje pobierrz. :teehee: Echh ale tylko miniaturke. Edytowane 1 Czerwca 2012 przez sedoro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Chrome też działa i są duże obrazki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi