Jozio Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Mam problem bo jak włączę metro to obrazu niema ale dźwięk jest, nie miałem problemu takiego jak byłem na win. XP Pomożecie ?? PS. Posiadam win.7 32bity, najnowsze stery karty graf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 A jakże :D http://muve.pl/pc/strzelaniny/metro-2033-pc-pl/874 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 A zaktualizowałeś grę ? Spróbuj w trybie zgodności XPsp3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Nie wiem czemu ale musiałem odinstalować wszystkie stery karty graf. i zaistalować najnowsze. Do tego ustawiłem zgodność win. XP SP3 Dzięki temu wszystko hula i to jak :) Dzięki panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Się podepnę...wie ktoś jak odpalić Metro w 3D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Wszystko jest, tylko nie mogę znależć opcji włączania trybu 3D w grze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Musisz mieć zainstalowane sterowniki 3D Vision, i aktywowane, potem podczas właczania gry wyskakuje ci że ta gra jest kompatybilna w X% z 3D i masz takie małe menu na ole, z info jak właczyć i wyłaczyc 3D podczas grania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Teraz sterowniki chyba sie instaluja od razu z driverami. Zresztą pokaz slajdów wszedł normalnie w 3D. A ustawienia są tu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Możliwe, jak ja się bawiłem tą zabawką 3D Vision to były osobno, będę w niedziele w domu, to zobaczę i dam screeny. Ty masz tą zabawkę, czy tylko używasz pół produktu który dała NV ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 To co dostałem z monitorem , Nvidia 3D Vision 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 To nie, nie dam screenów bo już tego b.dawno mniemam, myślałem że pytasz o 3D na NV przy monitorze 120Hz ps. na tym screenie widzę że masz odfajkowane ''użyj efektu stero ... '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Już jest ok, zainstalowałem Wiedzmina 2 i tam poszło, potem z ciekawości zapodałem Metro i też załapało, tak jakby sie cos odblokowało. Swoja drogą słabe to 3D w Metro, w Wieśku duzo lepiej wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 A najlepiej gra się w battlefield bad company 2, GTA 4 jest też ok, ale rozmazana jest postać, gdy się za bardzo zbliży do ekranu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandeiro Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Ja mam problem z odpaleniem po kliknieciu wyskakuje mi komunikat "Previous launch unsuccessful. Would you like to start in safe mode?" a potem i tak pół pierwszego loga leci i przestaje działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Podaj parametry kompa, może masz kompa za słabego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandeiro Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 amd athlon II x2 2.45 procesor 2.90 GHz ram 3 GB grafa ati radeon hd 5400 series Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Tu masz podpowiedzi___http://www.mpcforum.pl/topic/686125-problemmetro-2033-problem-przy-wczaniu/ http://www.cdprojekt.pl/board/topic/4899-Mam_problem_z_gra_Metro_2033_Blagam_Pomozcie Trzeba zawsze poszperać w sieci___dużo można znaleźć i naprawić potem samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandeiro Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Odinstalowanie starego i zainstalowanie nowego Nvidia Psyhx pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi