Czujny Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Czy ów personaż jest potrzebny w późniejszej fabule? Dostarczyłem mu Grozę, dał mi namiary na doktorka i info o przejściu. W czasie kiedy ja załatwiałem sprawy w Agropromie, on przeniósł się na ATP (Kordon) i siedzi tam sam. Problemem są spore siły bandytów, które regularnie się tam pojawiają. Nie jestem w stanie zdążyć z pomocą dla Przewodnika, a on też nie daje w pojedynkę rady bandziorom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Docelowym jego miejscem jest Czerwony Las na Radarze. Możesz spróbować od razu po przejściu na Kordon, wywołać emisję i dopiero sprint na ATP, może uda się go uratować, ale nie jest on potrzebny w dalszej grze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Tak, rola Przewodnika kończy się na daniu namiarów na Doktora i przy okazji jednego przejścia na Agroprom. Jest nawet quest na jego zabicie w Barze. Zdaje się, że u Łysola. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czujny Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Dzięki za rady. Na razie odpuściłem ratowanie typa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomlopag Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Ma problem z Przewodnikiem, nie chce przyjąć Grozy. Posiadam ich kilka wyremontowanych ale jak Przewodnik pyta czy znalazłem giwerę Naznaczony odpowiada że jeszcze nie.Czy ktoś może mi pomóc rozwiązać ten problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 @tomlopagPrzeczytaj ten post oraz związany z nim temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomlopag Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Dzięki bardzo, pomogło po pozostawieniu jednej Grozy w plecaku poszło jak z płatka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi