bolo7 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Witam. Mój problem polega na tym, że nie mogę wrzucić kulebiaka do trampoliny, by uzyskać modyfikat. Próbowałem wrzucić normalnie i po aktywowaniu anomalii i nic. Nie pojawia się ten charakterystyczny błysk, a artefakt lewituje sobie w najlepsze i nic się z nim nie dzieje, a jak aktywuję trampolinę i dopiero wrzucę, to wywala go do góry, potem znika, a po 3 godzinach snu pojawia się znowu, oczywiście w swojej starej postaci. Z innymi anomaliami nie mam takiego problemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Każdy artefakt- o ile pamiętam ma ryzyko degradacji, odrzucenia. Zobacz w opisie, może spróbuj stworzyć w innej anomalii, tutaj w poście 12 jest poradnik z transmutacjami: http://www.re-aktor.ru/forums/index.php?showtopic=1935&view=findpost&p=66063 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo7 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 O tym wiem, bo jestem już gdzieś co najmniej w połowie gry, ale tu akurat wygląda tak, jakby anomalia wcale nie przyjmowała arta. Za każdym razem się tak robi. A co do tego linku, który podałeś, to niestety nie pomoże mi to, bo ja ruskiego ni w ząb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Spróbuj w trampolinie położonej w innym miejscu, translatora można użyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Na tej stronie są tylko opisy te same co masz w PDA. Może nie wrzucasz doTrampoliny ? Z grawitacyjnych są jeszcze Karuzela i Wir. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo7 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Hm... Może, choć z opisu w PDA wynikałoby, że to trampolina W takim razie wiesz może, gdzie mogę znaleźć pewne skupisko tej anomalii? Najlepiej w okolicy Bar/Wysypisko/Magazyny, bo tam się teraz obracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Nie wiem, w sumie to nigdy nie transmutowałem artefaktów w TŚ. Ale zerknij tu http://stalkerteam.pl/topic/984-atlas-anomalii-solianki/ Przy opisie Trampoliny są screeny wskazujące na miejsce z lewej strony drogi do Baru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo7 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zrobiłem sobie anomalię meduzą i zadziałało. Dzięki za pomoc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi