bolo7 Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 Witam. Mój problem polega na tym, że nie mogę wrzucić kulebiaka do trampoliny, by uzyskać modyfikat. Próbowałem wrzucić normalnie i po aktywowaniu anomalii i nic. Nie pojawia się ten charakterystyczny błysk, a artefakt lewituje sobie w najlepsze i nic się z nim nie dzieje, a jak aktywuję trampolinę i dopiero wrzucę, to wywala go do góry, potem znika, a po 3 godzinach snu pojawia się znowu, oczywiście w swojej starej postaci. Z innymi anomaliami nie mam takiego problemu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 Każdy artefakt- o ile pamiętam ma ryzyko degradacji, odrzucenia. Zobacz w opisie, może spróbuj stworzyć w innej anomalii, tutaj w poście 12 jest poradnik z transmutacjami: http://www.re-aktor.ru/forums/index.php?showtopic=1935&view=findpost&p=66063 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolo7 Posted June 5, 2012 Author Report Share Posted June 5, 2012 O tym wiem, bo jestem już gdzieś co najmniej w połowie gry, ale tu akurat wygląda tak, jakby anomalia wcale nie przyjmowała arta. Za każdym razem się tak robi. A co do tego linku, który podałeś, to niestety nie pomoże mi to, bo ja ruskiego ni w ząb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 Spróbuj w trampolinie położonej w innym miejscu, translatora można użyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 Na tej stronie są tylko opisy te same co masz w PDA. Może nie wrzucasz doTrampoliny ? Z grawitacyjnych są jeszcze Karuzela i Wir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolo7 Posted June 5, 2012 Author Report Share Posted June 5, 2012 Hm... Może, choć z opisu w PDA wynikałoby, że to trampolina W takim razie wiesz może, gdzie mogę znaleźć pewne skupisko tej anomalii? Najlepiej w okolicy Bar/Wysypisko/Magazyny, bo tam się teraz obracam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 Nie wiem, w sumie to nigdy nie transmutowałem artefaktów w TŚ. Ale zerknij tu http://stalkerteam.pl/topic/984-atlas-anomalii-solianki/ Przy opisie Trampoliny są screeny wskazujące na miejsce z lewej strony drogi do Baru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolo7 Posted June 5, 2012 Author Report Share Posted June 5, 2012 Zrobiłem sobie anomalię meduzą i zadziałało. Dzięki za pomoc :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts