jacekrowinski Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Witam Kolejne pytanie. Czy ktoś mógłby powiedzieć w którym miejscu znajduje się ten cudowny dżojstik dla Bosmana ? Przeszukałem już całą trasę i obozowiska wg mapki ale za cholerę znaleźć nie mogę dżojstika. A jest go znaleźć dodatkowo trudno, bo po emisji noc stała się widna jakby było nie po pólnocy a przed południem i rzekoma poświata dżojstika nie pomaga, bo jej w ogóle nie widać w tych warunkach... Piszę w tym temacie, bo niestety założyć nowego tematu nie mogę... piszę a serwer przyjmuje, przyjmuje, przyjmuje i przyjąć nowego tematu nie może :-( Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Z poradnika: Odszukaj miejsce 5-go postoju , które jest zaznaczone na mapce trasy marszu Andersena .Musisz wejść w krzak (patrząc od centrum pola generatorów po lewej stronie). Za nim jest gałąź, wejdź po niej na "ziemny pazur" i zerknij obok tam powinien być emanujący czerwoną poświatą joystick-PSP. http://19b3.iz.piccy.info.nyud.net/i4/b3/19/94468546bd2d1b20ac4c3c692d70.jpeg http://7ebd.iz.piccy.info.nyud.net/i4/bd/7e/d15b8cdcf0ede4613a257b988396.jpeg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekrowinski Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udało się. W ta białą noc ni za cholerę bym nie znalazł bez dokładnej podpowiedzi, gdzie to jest, bo luminacji w dzień nawet z bliska widać nie było. Dzięki za pomoc. Ale by tak prosto nie było, kolejny feler. Nie wiem czy to tak jest, że im dalej a właściwie bliżej końca, gra wykazuje coraz więcej bagów czy tez tak ma być ? Najpierw jak prowadziłem jeszcze Bosmana przez bagna, ten kolo głupiał jak tylko jakiegos wroga zobaczył i nawet po ich zabiciu latał w kółko przez godzinę nim zdecydował się iść w stronę lądowiska helikoptera. Potem jak już tam doszedłem i zlikwidowałem wszystkich bandytów stał jak pień a i helikopter wylądować nie chciał. Przeczekałem tak drzemiąc 2 emisje i 2 respawny bandytów, zombich, 2 bibliotekarzy i dpiero po zlikwidowaniu 3ciej ekipy bandytów pokazał się komunikat, że helikopter może lądować. Potem znowu Bosman nawet się ruszyć do niego nie chciał i dopiero ponowne wczytanie save sprzed tej akcji spowodował natychmiastowa reakcję tegoż. A teraz kolejny przypadek ale już na generatorach. Bosman poszedł wyłączyć anteny, przyszły komunikaty, że zrobił to i zaraz wraca. Tyle, że wrócić za cholerę nie chce. Więc znowu drzemka, emisja, znowu drzemka, emisja, idę do granicy strefy zakazanej, promieniowanie dalej działa a Bosman wracać z bazy zamiaru nie ma... Ktoś wie co jeszcze należy zrobić by mu się zachciało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Wszystko masz na forum wystarczy poszukać..temat Bosmana był wałkowany wiele razy..http://stalkerteam.pl/topic/2359-bosman-nie-wraca/page__hl__bosman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekrowinski Opublikowano 8 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Przepraszam, walę się w piersi i wołam Moja wina. Sam nie wiem jak przeglądając tematy, tego nie znalazłem a było pare tematów niżej. Tak czy inaczej dziekuję za pomoc. U mnie walenie w wieżyczki z granatnika nic nie dawało. Dopiero podbiegnięcie max blisko i wrzucenie Bosmanowi pod nogi granatu dymnego spowodowało oczekiwaną reakcję. Ja nawiałem w czasie ze strefy zakazanej a marynarz poszedł w stronę wioski i dalej było już git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radrif Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 (edytowane) Też mam spory problem ze znalezieniem tego ustrojstwa. Obszukałem chyba całą okolicę jak we wskazówce wyżej i nic, nie potrafię odszukać. Żeby było lepiej to te zdjęcia nie działają. Poratuje ktoś? Edit: Problem nieaktualny, po ponad 30 minutach szukania w końcu odnalazłem :) Edytowane 31 Stycznia 2014 przez Radrif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi