wajdzik007 Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 Witam mam taki problem pobrałem oto taką NS z DMX to jest tzw gra już gotowa nie mod instaluje się ona jak gra http://youtor.org/ga...od-2012-pc.html i poszukuję spolszczenia ale to co tutaj jest w pobieralni nie działa albo źle zainstalowałem spolszczenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 A kto ci kazał ściągać rosyjskie repacki ? Kup sobie Cień Czarnobyla w wersji pl. Instrukcję instalacji DMX masz tu http://stalkerteam.p...134/#entry26250 Linki do pobrania plików NS http://stalkerteam.p...dru/#entry34583 DMX http://stalkerteam.p...dzien-16082011/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 To jest repack, czyli podstawka + mod. (w skrócie pirat) Są tam 3 warianty istalacji (z tego co wydukałem z opisu). Może wybrałeś nie DMX tylko coś z pozostałych ? Gamedata jest w folderze ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wajdzik007 Posted June 7, 2012 Author Report Share Posted June 7, 2012 Dzięki kobal pobieram DMX 1.3 potem patch i za jakąś godzine zobacze co mi wyjdzie. Dzięki wielkie jeszcze raz i na full detalach 80-60 FPS http://screenshot.xf...123843532-4.jpg "Można zamknąć" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 @wajdzik007- jak możesz to zrób trochę screenów z różnych lokacji i wklej później do galerii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waler11 Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 @korn06 obadam co to za wstawka i wrzucę foto z gry za 2 godz będę miał go zassanego aż sam jestem ciekawy jak to wygląda w środku. Z tego co widziałem to kolory strasznie jaskrawe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buber Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 W pliku user.ltx zmniejsz wartosć r2_gloss_factor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wajdzik007 Posted June 7, 2012 Author Report Share Posted June 7, 2012 Spróbuję zrobić kilka fot i też jakie mamy bronie bo z tego co zauważyłem NS+DMX to bardzo dużo wyjdzie ich no i nie które pancerze ponoć na ruskich filmikach można na gitarze grać i cygara palić ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 Sprzęt zawarty w grze można zobaczyć...gamedata config textures ui.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waler11 Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 Racja pukawki nie drogie a i fajne grafika piękna i czysta i trochę screenów: Mniej więcej tak to wygląda na początku gry jak jest dalej jeszcze nie wiem ale jutro już będę wiedział. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wajdzik007 Posted June 7, 2012 Author Report Share Posted June 7, 2012 Tu znajdują się moje zdjęcia http://beta.xfire.co...ker/screenshots grafika niemal z Clear Sky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Tak grafika jest mocno podbita w DMX 1.34...ogólnie to poprawiona graficznie N Soljanka, usunięto też trochę błędów, dodano sprzęt. Jest łatwiejszy od czystego moda z patch 3.09. Wygląda pięknie szczególnie nocą gdy świecą anomalie.. :). Obowiązkowo trzeba postawić na podstawkę z patch 1.004. // @waler11 do DMX 1.3.4 mamy spolszczenie, a u Ciebie wersja rus widzę.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waler11 Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Wiesz ja go wczoraj dopiero zaholowałem i nie miałem czasu nawet sprawdzać czy jest spolszczenie ta NS jest dziwna bo gamedata wygląda całkiem odmiennie od naszej . A możesz mi podać linka do tego spolszczenia? No jeśli można tak zapytać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Panowie jest osobne forum dla moda DMX i osobna Pobieralnia. Tam jest wszystko co potrzebne. Nie pobierajcie ruskich scalaków bo będą problemy, spolszczenia są robione pod wersję PL podstawki to dwa, a My piractwa nie popieramy to trzy. Posty mówiące o ruskich pirackich scalakach będą specjalnie nagradzane..:). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waler11 Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Solianke mam w pl tu jest tylko super grafika. Nie myśl że bawię się piractwem bo pytam o to czy tamto . Zawsze warto wiedzieć ciut więcej. To na tyle dzięki. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 @waler11 ludzie tacy jak TY są bardzo mile widziani na forum ponieważ wnosisz tutaj wiele nowego. Ja nic nie myślę bo to nie moja sprawa.. :thumbsup:, a wypowiedź jest ogólna do wszystkich. Każdy pobiera pliki na własną odpowiedzialność. Forum potępia każdą formę piractwa związaną z grą Stalker. Materiały forum kierowane są pod polską wersje gry. Jeżeli pobiera się wersję scaloną należy wyciąć mod a piracką podstawkę natychmiast usunąć. Jeżeli tego nie robicie jesteście piratami ponieważ korzystacie z rosyjskiej nieoryginalnej podstawki, to również sprawa każdego gracza, ale nie może liczyć wówczas na pomoc forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wajdzik007 Posted June 10, 2012 Author Report Share Posted June 10, 2012 Mam 1 pytanko jeszcze czy ktoś z was nie ma przypadkiem trademoda do NS+DMX? bo jak np. ja dodaje to albo nie ma nic albo sidor znika :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 A po co chcesz coś dodawać- jeśli chcesz ukończyć grę to nie zmieniaj nic w plikach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waler11 Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Ja tam już sobie go tam darowałem wszak mam wersję pl i jest także super. Jakoś ta wersja mnie nie przekonuje , dziwna jest tu gamedata brak opcji modernizacji i ma tylko kilka plików. Polecam jednak wersję pl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts