Boyek Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Witam - nic nie nabroiłem w Kordonie jedyni ludzie do których strzelałem byli bandytami - ale jednak jak zbliżam się w drodze powrotnej przez most by dać flaszkę - jeden z wojskowych uparcie we mnie ładuje. Nie chcę strzelać i toczyć wojny z całym posterunkiem - co zrobić ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Musiałeś się zbliżyć za bardzo do nasypu kolejowego i jeden z wartowników cię zauważył. Spróbuj się cofnąć o jeden, dwa zapisy o zobaczyć co będzie. Ważne jest też na jakim etapie gry jesteś. Jak dostałeś od Kuźniecowa artmodyfikator to spokojnie możesz wystrzelać wojskowych.Do niczego nie są już potrzebni, no chyba że do kupowania amunicji. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyek Posted June 10, 2012 Author Report Share Posted June 10, 2012 No leciałem długo na QS niestety, a na razie mam 1 quest od niego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 No to masz autosave z wejścia na lokację przecież. QS to sobie możesz używać jak nie wiesz czy możesz podejść do jakiegoś budynku czy lepiej nie. Podstawą w stalkerze jest wykonywanie stałych zapisów tak gdzieś co 10 minut. :yes: Szybko się przyzwyczaisz. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyek Posted June 10, 2012 Author Report Share Posted June 10, 2012 Jeszcze nie wyszedłem z Kordonu, ale dzięki. Jakoś gościa będę mijać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Jeżeli nie masz zadania na artmodyfikator od Kuzniecowa, który jest pod mostem to lepiej kawałek powtórzyć. To ustrojstwo bardzo się przydaje w dalszej grze. // Przechodzić na drugą stronę można łatwo skacząc przez siatkę na nasypie, po lewej stronie idąc od wioski kotów, lub przez tunel gdzie są elektry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts