tybet64 Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Witam. Co to może znaczyć: FATAL ERROR [error]Expression : vertex || show_restrictions(m_object) [error]Function : CPatrolPathManager::select_point [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\patrol_path_manager.cpp [error]Line : 155 [error]Description : any vertex in patrol path [per_cauko_walk] in inaccessible for object [per_stalker_0046] stack trace: Zawsze kończę na zadaniu od Sajko na pójście nad Jantar.Żadne obchodzenie terenu "zarażonego" nie pomoże bo ledwo odejdę od Sajko (w jakimkolwiek kierunku) to mnie wywala. Chciałbym skończyć tego moda a tu ni chuchu.Przez jakąś głupotę zapewne. Ha!. Udało się obejść ten wylot. Przy rozmowie z Sajko na koniec wybrałem drugą odpowiedź ("czekam") no i dla pewności wyszedłem oknem.I nie było wylotu. Niestety wywalam to dziadostwo.Nic nie dało to co napisałem wyżej bo na Jantarze nie miałem żadnej rozmowy z jajogłowymi.Jak wróciłem do Sajko to po właściwej rozmowie i tak mnie wywala. Także mod do kosza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Już kiedyś pisałem i inni pisali, że z tym modem jest coś nie tak, za dużo wylotów, zawieszeń moda, braku dalszej fabuły - nieaktywne dialogowo postacie itd/itp, nawet i przede wszystkim na rus podstawce miałem w/w numery, pisanie do autora/ów nic nie dało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 To jakieś nieprawidłowe koordynaty spawnu dla patrolu,stalkera ( wpadł w tekstury potocznie ) Można to usunąć takim sposobem w bind_stalker.script w funkcji function actor_binder:net_spawn(data) dopisz takie coś : local obj = alife (): object ("per_stalker_0046") if obj then alife (): release (obj, true) end 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 (edytowane) Dzięki. Spróbuję kiedyś. Na razie zacząłem grać w Fog Of War. Lepszy bo nie wywala w ogóle. Tylko że po rosyjsku. No i tematyka na czasie. Będę tłukł NATO i jankesów. Jeszcze jedno.Wpisać to byle gdzie czy w jakimś konkretnym miejscu? Edytowane 21 Maja 2017 przez tybet64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Daję sobie spokój z tym badziewiem.Szkoda moich nerwów.Wpisałem tak jak radził Allen ale niestety nic nie pomogło wręcz było jeszcze gorzej. Sajko stracił się na amen. Nawet wgranie z powrotem oryginalnego pliku nie pomogło.Do momentu zlecenia na Agropromie był , później UFO go porwało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Witaj w klubie zawiedzionych modem którzy stracili czas na ... no właśnie na co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Spróbuję jeszcze raz. Tym razem pobrałem z firmowego serwera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Mam takie pytanie.Czy w tej wersji z naszego serwera jest już wszystko czy trzeba dodawać te wszystkie fixy? Bo w opisie jest napisane że niby jest a wylot przy emisji miałem. Dnia 27.09.2014 o 18:07, bolo napisał: Mam taką malutką prośbę, jak zwiększyć udżwig, brak standardowego pliku actor i w związku z tym nie umiem sobie z tym fantem poradzić. Można wziąść z podstawki.Działa na pewno bo tak zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi