balbina Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Witam Dość często dostaje ten komunikat a nie mam żadnego granatnika Jak to naprawić? [error]Expression : fatal error [error]Function : CInifile::r_string [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xrCoreXr_ini.cpp [error]Line : 352 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't find variable ammo_mag_size in [wpn_addon_grenade_launcher] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubekpop Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Masz jakieś mody? Jeśli tak, to upewnij się, że masz poprawną wersję gry dla danego moda. Jeśli nie, to spróbuj przeinstalować grę. Szczerze mówiąc, nie wiem, gdzie może być rozmiar magazynka dla granatnika. W sekcji [wpn_addon_grenade_launcher] go nie ma :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Balbina, przede wszystkim czy grasz w Tajne Ścieżki 2 czy może w Tajne Ścieżki 2 update final ? To bardzo ważne. Przy instalacji wersji update final trzeba ręcznie usunąć folder weapons. Inaczej mogą być kłopoty. A jeżeli jesteś pewny wersji moda i instalacji to spróbuj zrobić taki myk W katalogu gamedata / config / weapons znajdź plik tekstowy weapons.ltx i otwórz go w notatniku. Znajdź sekcję [wpn_addon_grenade_launcher_m203]:identity_immunities i drugą [wpn_addon_grenade_launcher]:identity_immunities W obydwóch sekcjach ustaw wpis ammo_mag_size = na 1 Oczywiście przed wprowadzeniem zmian skopiuj sobie gdzieś plik weapons.ltx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balbina Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Dzięki W obu sekcjach tych wpisów "ammo_mag_size = 1 " nie było Mam nadzieję że po wpisaniu zacznie poprawnie działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi