kmicic0 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Nie mogę rozpakować archiwów ani winraren ani 7zipem wyskakuje komunikat błędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Których archiwów? Polonizacji? Moda ? Wszystkich? Prawdopodobnie może to być wina antywirusa.Po ostatnich aktualizacjach spotkałem się kilka razy, że antywirus znajdował rzekome podejrzane pliki w archiwach i uszkadzał je. Albo ściągnij jeszcze raz z pomocą innej przeglądarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Nie mam anty wirusa żadnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danieldrog Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Albo plik jest uszkodzony, spróbuj rozpakować plik u kolegi może coś na twoim komputerze jest że nie da rady go rozpakować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sławoMir32 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 The file "" header is corruptExtracting Unknown method in Unexpected end of archiveprzy instalacji polonizacji do TS2 ... tak ma być?czy to błąd jakiś przy rozpakowywaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garand1939 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Może Ci się źle ściągnęło. Plik powinien mieć 161 mb. Spróbuj ściągnąć jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sławoMir32 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Może Ci się źle ściągnęło. Plik powinien mieć 161 mb. Spróbuj ściągnąć jeszcze raz.cały czas mi się tyle ściąga, spróbuje później zainstalowałem to co jest, zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 @sławoMir32,zanim zainstalujesz wersję podejrzaną o brak kompletu plików na skutek ich złego wypakowania - wpierw spróbuj naprawić archiwum korzystając z tego poradnika. Zapytaj forumowiczów ile plików zawiera mod po wypakowaniu oraz jaki ma rozmiar na dysku?, aby zyskać pewność co do kompletu wszystkich wymaganych do gry plików. Zaoszczędzisz w ten sposób czas na rozwiązanie ewentualnych problemów z modem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sławoMir32 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 no dało to coś że się ten komunikat nie pojawia a plik po wypakowaniu ma 213 mb na dysku ale ma więcej folderów także spoko dzięki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi