kmicic0 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 (edytowane) Utknołem nie mogę znaleźć skrzynki z konserwami biegam po Prypeci. Edytowane 17 Czerwca 2012 przez malakas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Przecież to jest łatwo znaleźć. W spożywczaku tam gdzie zawalony sufit. Pochodź tam w wciśniętym f. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Lokalizacja tej skrzynki jest losowa. Może być w miejscach gdzie była w Zew Monolitu, w Tajnych Ścieżkach i w Tajnych Ścieżkach 2. Te lokalizacje możesz sobie sprawdzić w odpowiednich poradnikach. Czwarta lokalizacja była tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Kobal nie mogę znaleźć a w Tajne Scieżki nie grałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik147 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 W Prypeci są dwa gastronomy ten co pokazał Kobal i drugi za hotelem, ze zwalonym dachem.Szukaj wszędzie,pod schodami ,we wnękach na piętrze,pod zwalonym dachem i na zewnątrz.U mnie była poza budynkiem przy drugim spożywczaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Kmicic, toż piszę że masz sobie poszukać w odpowiednich poradnikach Zew Monolitu: Skrzynka znajduje się na pierwszym piętrze Gastronomu po lewej od wyjścia ze stadionu. TŚ : Skrzynkę z konserwami znajdziemy pod schodami w Gastronomie tym po prawej patrząc od stadionu http://kobal.stalker...e Tropy/006.jpg TŚ2 : Skrzynkę z konserwami znajdziemy w Gastronomie tym po lewej patrząc od stadionu.Trzeba szukać w rumowisku w przejściu między budynkami. http://kobal.stalker....pl/TS2/017.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Dzięki przeszukałem wczytałem zapis może teraz znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Ja takową skrzynkę znalazłem w "Gastronomie", wszedłem do klatki schodowej i bodajże obok skrzynek na listy, spokojnie sobie leżała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi