Кристофер (Kpuc) Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Natchnąłem się na bardzo ciekawą stronkę, jest na niej sporo świetnych zdjęć, rożnych obiektów, łącznie z opisem. Jest tez sporo obiektów z samej zony. A to kilka z nich: I wiele, wiele więcej, nie będą przepakowywał forum, sami wejdźcie i zobaczcie http://snork.fotolog.pl/czarnobyl-i-prypec,2145517,komentarze.html 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Wow super zdjęcia, od razu człowiek czuje dreszczyk przechodzący po plecach, brak żywej duszy :devil: Uwielbiam takie zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioaktywny Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 (edytowane) Ładne foty, 4 od góry według mnie najbardziej klimatyczna, strona również super! To ma też super atmosferę: Edytowane 21 Czerwca 2012 przez Radioaktywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Trzeba by pojechać i zobaczyć na żywo jak to naprawdę wygląda zdjęcia to tylko obrazek ale zobaczyć na własne oczy to co innego. Poczuć zapach i poczuć brak ludzi poczuć dreszcz emocji przechodząc pomiędzy blokami. Było by super tak tam być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioaktywny Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Ja mniej więcej wiem, bo od 2-3 lat eksploruję opuszczone miejsca. Masz rację, że aby uwierzyć w ten klimat trzeba go zobaczyć na własne oczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 To znaczy co dokładnie robisz jeśli można spytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi