waler11 Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Polskie Góry zawsze mnie pociągały. Lubię po nich chodzić i dość często wracam do nich w tym roku mam taki przywilej że postanowiłem przejechać całe nasze pasmo górskie. Chodzi mi o Karkonosze. Dam kilka fotek i z czasem będę uzupełniał je o kilka następnych z różnych miejsc. A wy ocenicie czy wam się podobają. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioaktywny Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Ładne fotki, teren też piękny... Czym robisz zdjęcia (typ aparatu)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Aparat to telefon Nokia N8. Do pracy w tym terenie nie warto brać dobrego sprzętu bo łatwo uszkodzić lub zgubić. Góry w tym roku są wyjątkowo sliskie z powodu aury deszczowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioaktywny Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 (edytowane) O, nawet niezłe fotki jak na telefon. Ee tam ja moją lustrzankę biorę wszędzie - w góry, na eksploracje, na obóz, nad morze, na wakacje. Bez niej nigdzie nie pojadę. Do tego jeszcze 2 zamienne obiektywy i czasem statywm lub mini stojak... Edytowane 4 Lipca 2012 przez Radioaktywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Zdjęcie nr. 3 to prawie jak to z tapetki czystego nieba, most,... Tylko frakcji walczących brakuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 W Niedzielę jadę w nowe miejsce więc dorzucę kilka superowych fotek. Jak na razie to Nokia mi wystarczy i tak po wrzuceniu na kompa wychodzą jak widokówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioaktywny Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 (edytowane) Osobiście jestem bardzo zaskoczony jakością Twoich zdjęć, nigdy nie sądziłem, że z telefonu da radę takie coś wyciągnąć. Jedynie 3 od końca troszkę prześwietlone, ale to wina odbijającego się w strumyku światła. Skoro interesuję się burzami (klimatem i zjawiskami meteo) oraz rowerami to może założę temat ze zdjęciami superkomórek burzowych, filmikami z pogoni za burzą itd. oraz filmikami ze zjazdów DH... Edytowane 4 Lipca 2012 przez Radioaktywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Co do tych zdjęć co nie które były robione jeszcze w dzień a co nie które pod wieczór. Aparat nam 12mp. Co do tego aparatu sam byłem zaskoczony kiedy zrzuciłem je na kompa i obejrzałem były naprawdę super. Twój temat byłby także bardzo dobry ja bardzo często obserwuje jak się błyska i podziwiam to zjawisko za każdym razem. Taki błysk super tapeta na kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioaktywny Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Z wczorajszej burzy nad Krakowem mam dwa błyski uchwycone, teraz tylko podretuszować i 15 minut filmu w Full HD jak przechodzi superkomórka o budowie mezocyklonowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 To zademonstruj te twoje zdjęcia chętnie je zobaczę. i tu jeszcze jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Otóz co się tyczy krajobrazu w Polsce to jest on naprawdę Ciekwawy, Mieszkam w Szczecinie (blisko jego końcówki(Podjuchy) :D ) i powiem wam tyle że szczecin sam w sobie jest ciekawy, Na razie nie mam czym robić zdjęć (aparat zepsuty a Nokia C3-01 i HP ipaq nie dają satysfakcjonujących "jakości") więc jak dorwę się do aparatu to wrzucę tu zdjęcia :D Ewentualnie jak nokię będę miał przy sobie to coś cyknę ;D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Myślę że każdy tu mógł by coś wrzucić od siebie. Jeśli obcokrajowcy oglądają tą stronkę to niechaj zobaczą jak u nas jest pięknie. Bo powiadają że cudze chwalicie swego nie znacie. To akurat był parking koło tego starego mostu co to widnieje na fotkach. Jedyne dobre miejsce do postoju. Dodam że okręg od ŚWIERADOWA po JAKUSZYCE jest w przebudowie i owa droga wygląda jak na poligonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi