danieldino Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Znów nic nie wnoszący kalendarz. Ot zwykłe zdjęcie. [align=center]Wersja zwykła: Wersja dla monitorów panoramicznych: [/align] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Użyjmy więc trochę wyobraźni i sprawmy, żeby zdjęcie do kalendarza stało się inspirujące. :zsrr: Dla mnie ta niszczejąca, pusta i smutna droga przez most symbolizuje wybór własnej drogi życiowej. Jest ponura, niepewna i tajemnicza, nie wiemy co jest nie tylko na jej końcu ale i na zakręcie. Ta droga to ostrzeżenie - jeżeli na mnie wejdziesz możesz już nie powrócić. Jest jednak również wabikiem i wyzwaniem - jeżeli się odważysz dojdziesz tam gdzie inni nawet boją się zamarzyć. Gdybym miał nakręcić film o Zonie, ta droga i ten most znalazłyby się w jego czołówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Jednym zdaniem Droga bez Powrotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 6 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Albo z powrotem. Może to most do strefy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 11 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 No bo nie mają co zapowiadać jak dopiero stalkera zaczęli robić o ile zaczęli. Na pierwsze Screeny poczekamy 1 rok a na trailery 1,5 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Fajny, może zrób osobny temat z Swoimi kalendarzami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 A to zrób i przerzuć je jak chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 12 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 To jest ta miejscówka z Zew Prypeci. Koło szpitala Bo na tym okrągłym budynku nasz snajper ginie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Ale to przeróbka ze zwykłego zdjęcia - starałem się, żeby wyglądało "zonowato" - z tym że nie wiem, jak mi wyszło, bo wszyscy boją się pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Trochę za bardzo rozmyte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 12 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 I czarno-białe daj albo Sepia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Ja się nie boję pisać Mało 'Zonowate' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Trudno znaleźć zonowate :/ Ale se potrzaskam screenów i może coś wymodzę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Mamy już listopad, pogoda piękna więc może kalendarz też będzie atrakcyjny? A może zrobimy sami jakiś ciekawy listopadowy z klimatem i wyobraźnią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Kalendarz to działka Oloo on powinien je robić...myślę ,że powinien być to jego temat autorski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Ale oloo gdzieś nam się zapodział http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif Troll naczelny a nie ma go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Widzę! Cud! Vorenus, jest przecież na listopad. Ino się nie spodobał Władzy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Spodobał - nie spodobał a kalendarza nie widzę, nie jestem mocny w obróbce fotek ale Ty oloo radzisz sobie z tym dobrze - zrób coś klimatycznego - bez drastyczności i wklej. Jak wywalą, a ostatnio mają takie tendencje, to ... kichał to pies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joshi aka Endeavour Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 A ja nie rozumiem dla czego zawsze ze Strefą? Wcześniejszy obrazek podany przez oloo był moim zdaniem świetny. Typowo post-apokaliptyczne klimaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi