Marines Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Zacząłem niedawno grę w Narodnaje i już mam problem. Poszedłem do lekarza który był w tej piwnicy, który dał mi lekarstwo. Przeszedłem jaskinie, oddałem itemy górnikowi i wypiłem lekarstwo które mi dał. Obudziłem się na strychu jakiegoś zniszczonego domu z powrotem we wiosce kotów i chciałem wrócić do lekarza ale nie ma go w piwnicy. Handlarz też nie chce mnie wpuścić do siebie, zamknięte są u niego cały czas drzwi. Co robić ? A i moglibyście mi poradzić jak zrobić żeby mi się tak gra nie przycinała co chwile. Ide sobie na przykład a tu nagle ścina, dalej idę i znowu ścina tak na 4 sekundy. Próbowałem wszystkich sposobów opisanych na forum i nic nie dały a nie chce grać ze słabą grafiką. Specyfikacja mojego komputera to : AMD Phenom II 4x2.2ghz 2GB Ramu GeForce 9800GTX+ 1GB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Doktor opuszcza wioskę i jest za nasypem kolejowym...w drzwi wystrzel ze strzelby może odskoczą na tyle by je otworzyć. A i moglibyście mi poradzić jak zrobić żeby mi się tak gra nie przycinała co chwile. 1...Dokupić więcej pamięci RAM min 4 GB....potem zrobić patch na obsługę pamięci. Bez RAM w tego moda nie pograsz, chyba że na oświetleniu statycznym. 2...Podnieść priorytet aplikacji w Manager Zadań. 3...Ustawić pliki wymiany min/max...tą samą wartość w zależności od systemu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marines Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Dziękuje serdecznie za odpowiedź, dostałeś punkt czy jak to się tam zwie ;) Tylko jedno mnie dręczy, skąd właściwie gracz ma wiedzieć o tym że ten doktor se wyszedł z wioski po tym jak nas zaćpał jakimś samowarem i wywalił do jaskini pełnej potworów - a potem ma nas gdzieś ^^ Narodnaye Soljanke mam z moda Stalkersoup i nie mam do niej poradnika w formacie PDF bo słyszałem że taki jest dołączany od razu a nie będę ściągał całego moda dla poradnika. Mógłbyś przyjacielu mi go wrzucić na jakiś serwer ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 (edytowane) Poradniki do NS masz tu : http://stalkerteam.pl/forum/16-poradniki/ Edytowane 10 Lipca 2012 przez apg2312 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Tylko jedno mnie dręczy, skąd właściwie gracz ma wiedzieć o tym że ten doktor se wyszedł z wioski po tym jak nas zaćpał jakimś samowarem i wywalił do jaskini pełnej potworów Po otrzymaniu lekarstwa wystarczy chwilę pokręcić się by zobaczyć Doktora opuszczającego wioskę... Radzę przestudiować trochę poradniki które zapodał kolega powyżej bo to duży mod i zawiła fabuła. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marines Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Okej, wielkie dzięki za pomoc. 4GB'owe kości Ram'u już w drodze (Było warte wydać te 200zł bo to niesamowity mod, jak na razie gram na oświetleniu statycznym :P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi