carlopapa Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Witam stałem się posiadaczem tej płyty i chcę zapytać forumowiczów czy ktoś z was nie ma przypadkiem tej płyty kupionej np. w sklepie ze wszystkimi dodatkami??? potrzebuję SUPPORT DVD do tej płyty, a mianowicie potrzebna mi do CrashFreeBios. Przeszukałem całą sieć p2p, p2m i nigdzie nie mogę znaleść. Jakby ktoś posiadał i mógłby zrobić obraz płyty i gdzieś udostępnić to byłbym dozgonnie wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Co zrobiłeś z BIOS.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 13 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Nic poprostu potrzebna mi na wypadek jakiegoś błędu przy downgrade biosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 A szukałeś może na stronie ASUSa ? Ewentualnie napisz do supportu. http://support.asus.com.tw/download/download.aspx?SLanguage=pl-pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 13 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Szukałem na stronie supportu, a skontaktować się z nimi próbuję 4-ty dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 To narzędzie jest na płycie Asusa i ma różne opinie jedni twierdzą że nie działa, inni piszą róbcie wszystko tylko nie to. Sam programik który uruchamia CrashFreeBios ciężko będzie znaleźć bo jest tylko na firmowych dyskach dołączonych do płyt od któregoś modelu do góry..są dwie wersje 2.0 i nowa 3.0. // Dlaczego chcesz obniżyć wersję BIOS..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 14 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 (edytowane) Bo na niższych wersjach biosu ludzie odblokowali athlona II x3 435 do pełnego phenoma x4 B35 z L3 6MB i był stabilny. Na najnowszej wersji biosu odblokowuję go do pełnego phenoma lecz jest nie stabilny. Edytowane 14 Lipca 2012 przez carlopapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 jest nie stabilny. To zależy głównie od procesora, w końcu nie po to go zablokowali w fabryce by taniej go sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi